bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 عنوان خانوما بیاین 86 بازدید | 17 پست سلام میگم اونایی که قبل عقد و نامزدیشون با عشقشون دوست بودن یا رابطه اشنایی داشتن بیاین چند لحظه ؟ الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1399/11/05 | 00:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 اومدم😊 عزیزم میگم تو قبل عقد چقدر گیر میدادی به شوهرت مثلا هر وقت انلاین بود و پیام نمیداد به روش پیاوردی؟ الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 متخصصششش خودمم عزیزم میگم تو قبل عقد چقدر گیر میدادی به شوهرت؟ مثلا کجایی چیکار میکنی یا به کی پیام میدی؟ الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 جان عزیزم میگم تو قبل عقد چقدر گیر میدادی به شوهرت؟ مثلا کجایی چیکار میکنی یا به کی پیام میدی؟ الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
mamaneandia عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 8914 عزیزم میگم تو قبل عقد چقدر گیر میدادی به شوهرت مثلا هر وقت انلاین بود و پیام نمیداد به روش پیاوردی؟ اصلا گیر نمیدادم عزیزم خیلی بهش اعتماد داشتم و دارمآخه همسر من هر دقیقه پیام میداد و گزارش کار...کلا مدلش اینجوری بود
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 اصلا گیر نمیدادم عزیزم خیلی بهش اعتماد داشتم و دارم آخه همسر من هر دقیقه پیام میداد و گزارش کار... ... من اخه به عشقم شک دارم ولی چجور به روش بیارم؟ الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
a_zari عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 1043 عزیزم میگم تو قبل عقد چقدر گیر میدادی به شوهرت؟ مثلا کجایی چیکار میکنی یا به کی پیام میدی؟ من همیشه باهاش در تماس بودم و هستماکثر جاها باهمیمهمیشه خودش قبل اینکه جایی بره اطلاع میدهچ الان چ قبلایجوری باهاش رفتار کردم ک خودش میگه همچیو اگه زندگی منه...چرا سرِ تو توشه؟؟😒😒
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 من همیشه باهاش در تماس بودم و هستم اکثر جاها باهمیم همیشه خودش قبل اینکه جایی بره اطلاع میده چ ال ... خوشبحالتون خوشبخت شی ولی من به عشقم شک دارم ولی چجور به روش بیارم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
a_zari عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 1043 خوشبحالتون خوشبخت شی ولی من به عشقم شک دارم ولی چجور به روش بیارم فدای توچی باعث شده شک داشته باشی؟ اگه زندگی منه...چرا سرِ تو توشه؟؟😒😒
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 فدای تو چی باعث شده شک داشته باشی؟ عزیز دلم حرفا خودش میای خصوصی بهت بگم ؟شاید کمکم کنی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
ستیی_گلییی عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 613 عزیزم میگم تو قبل عقد چقدر گیر میدادی به شوهرت؟ مثلا کجایی چیکار میکنی یا به کی پیام میدی؟ ما اونجوریی که نبودیم دوست معمولی بودیم(هنوز نامزدیما😐😑
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 ما اونجوریی که نبودیم دوست معمولی بودیم(هنوز نامزدیما😐😑 خوشبخت شی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین