2777
2789
عنوان

دلیلش چیه؟

74 بازدید | 7 پست

امروز جفت چشام قرمز شده بود ولی چشم راستم بیشتر حالت لخته افتاده بود ک الان بیشترم شده؟ممکنه از گریه زیاد باشه؟

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر گریه کردی بله، اگر نه ک باید بری چشم پزشکی

گریه ک بله شدید حتی الانشم...

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
منم بعضی وقتا اینجوری میشم خودش می‌ره شاید چشمت خشکه

علت خشکی چشم چیه؟

علت خشکی چشم چیه؟

نمی‌دونم عزیزم ولی میخوایی یه دکتر برو بهت قطره میده برای خشکی چشم مامانمم رفت بهش داد ولی منم بعضی صبحا بعد خواب چشمام قرمز میشه ولی خودش می‌ره تا یه روز بعدش یا چند ساعت بعد 

مامان منم‌چشم‌هاش خشکه، قطره استغاده میکنه 

مال شما برای گریه اس صورتت با اب خنک بشور مخصوصا چشم هات رو درست میسه

گریه هم نکن گریه راه حل درست شدن مشگلت  نیست بگرد 

اساسی حل کن مشگلت رو 

مامان منم‌چشم‌هاش خشکه، قطره استغاده میکنه  مال شما برای گریه اس صورتت با اب خنک بشور مخصوص ...

مشکلم ک حل شدنی نیس ولی انقد چشام درد میکنه نمیتونم برم بشورم