2777
2789
عزیزم سمت هفده شهریور و فردوسی دقیقا کجاش؟؟ راهنماییم کن لطفا 

اطراف میدون 17 شهریور پر از پاساژ هست مثل پاساژ آسمان و اکسون و ... البته من خیلی خرید لباس شب نکردم از اونجا ولی سیوشرت و ... خریدم ازشون.

هیچکی جز خودت، نمیتونه کمکت کنه و دستت رو بگیره. پس، روی هیچکی حساب نکن!!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدون 17 شهریور رو توی مپ گوشیتون سرچ کنید. یه جای معروف و مشخصی هست. اگر بهتون کمک می کنه، تا حرم ا ...

عزیزم من با خط واحد میخوام برم خداکنه گم نشم فقط😄

مسیر. سه ایستگاه آخرش پاساژ فردوسیه

عزیزم ان شاالله خدا دوقلو تو دامنت بزاره برات از ته دلم دعا کزدم 😍... خواهر بنظرت با اسنپ هزینه کمتر میفته یا با خط واحد ... خط واحد نفری چقده هزینش؟؟

خواهر جان صبح قصد دارم برم ان شاالله که داشته باشن☹

تونیک و پیراهن بلند داره مخصوصا افشار ولی حالا اگه خیلی مشکل پسند نباشی حتما پیدا می‌کنی چیزی ولی آکسون بیشتر تونیک دیدم حتما اونجا برو آسمان که بیشتر مانتو هست و بلوز شلوار 

تونیک و پیراهن بلند داره مخصوصا افشار ولی حالا اگه خیلی مشکل پسند نباشی حتما پیدا می‌کنی چیزی ولی آک ...

اره عزیزم پیرهن بلند میخوام ... نه خیلی مشکل پسند نیستم ساده باشع اما یکم زیبا برام کافیه ان شاالله که پیدا کنم 😓 خدا خیرت بده بابت کمکت 

2790
2778
2791
2779
2792