2777
2789
عنوان

هارا هستم خیلی خیلی دلم گرفته

164 بازدید | 19 پست
فقط از خدا میخوام هیچکس درد تهمت رو نکشه و هیچ کس زندگیش مثل من نشه ... فقط از خدا میخوام خدا دروغگوها رو رسوا کنه ... فقط همین . امروز خیلی دلم شکسته شد...
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر شوهرم دلم رو خیلی شکسته امروز از ته دلم اه کشیدم ... جلو همه حرفایی رو که زده کتمان کرد و من رو دروغگو کرد ... خیلی سخته بخدا ... نمیتونم هم ثابت کنم ... هیچکس با من نیست
خدا از دهنت بشنوه ... خدا فقط جلو شوهرم سربلندم کنه . شوهرم رو پر کرد فرستاد برام خدا نگذره ازش
شوهرم میگه من باور میکنم حرفاتو اما از نگاهش میفهمم باور نکرده ... همش طرف خواهرش رو میگیره
وقتی حس کنی کسی که مثلا شوهرته درکت نمی کنه واقعا سخته من یه هفته است که با همسرم تقریباً قهریم هر کی سرش به کار خودشه حوصله زندگی باهاش رو ندارم فقط تحملش می کنم صورتم هم با سیلی سرخ نگه می دارم کسی از درونم خبر نداره

سلام دوستانی که جدید اومدن یا در جریان تاپیک ها نیستن شماره ها رو داخل خصوصی میگیریم برای دورهمی ایتا 

موضوع کانال و گروهمونم معنوی و موضوعات مشابه تاپیک ها و اذکار معنوی و الهی هست

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
سلام دوستانی که جدید اومدن یا در جریان تاپیک ها نیستن شماره ها رو داخل خصوصی میگیریم برای دورهمی ایت ...

این تاپیکم برای سال ۹۵ هست عزیزم 

این تاپیکم برای سال ۹۵ هست عزیزم 

آخ ببخشید هاراجان من سرچت کردم تو نی نی سایت حواسم بعنوان تاپیکت نبود عذرمیخوام 

خداروشکر که مشکلاتت حل شد و خداروشکر که توفیق کمک به خلق امت حضرت رسول صلی الله علیه و آله بهت داده شد 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه