2777
2789
عنوان

خواهرشوهر 😒😒😒😒

642 بازدید | 8 پست

من رو خیلی ها تو سایت میشناسن کلا اهل تاپیک های خواهرشوهر مادرشوهری نیستم ارتباطم هم باهاشون خداروشکر خوبه 

ولی واقعا نتونستم جلوی خودم رو بگیرم 

من دبیرم دیشب خواهرشوهرم بهم زنگ زده حال و احوال می‌پرسه کارت از قبل راحت تر شده یا نه یعنی از شروع کرونا این بیستمین بار که این سوال رو می‌پرسه گفتم نه بابا کجا راحت تر شده عین همون ساعت کاریمون که داریم آنلاین درس میدیم قطع و وصل نت و سیستم و اینا باعث میشه بعضی یه جمله رو بالای بیست بار تکرار کنیم بعد هم که همش باید تولید محتوا داشته باشیم 

میگه آخه خیلی ها میگن خوشبحاله معلم ها پول مفت دارن میگیرن این حرف رو بالای بیست بار زده حالا ایندفعه از زبون دیگران گفت نصف مواقع از زبون خودش میگه که شماها کار نمیکنید که 😒😒😒😒بابا اصلا کار نمی‌کنیم به تو چه 

من هم گفتم هر کی گفته معلم ها تو این دوره دارن پول مفت میگیرن داره حرف مفت میزنه

قطع کردم شوهرم میگه این چه جور جواب دادنه حالا جالبه از من کوچیکتر گفتم تو که نمیدونی اون پشت تلفن چی گفته نباید بگی من چی گفتم 

من که دبیر غیر انتفاعیم یک سوم کاری که میکنم پول میگیرم

ولی واقعا اصلا معلم ها بیکار دارن پول میگیرن آنقدر تکرار کردن داره

این همه نماینده مجلس همیشه خوابن حقوق های نجومی میگیرن حالا فقط همه زوم کردن رو معلم ها 

بیخیال شید دیگه 

اين قضيه پول مفتو اصولا بيسوادا و بي شعورا ميگن خيليممم مقاومت ميكنن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما رو یادمه ..خوبی عزیزم ؟❤

بخا طر فقر فرهنگی شونه ...تو کشورهای دیگه معلم بالاترین جایگاه و احترام رو داره اونوقت این جا به حقوق معلم ها گیر میدن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

همه معلما اینجور نیستن

ولی معلمای خواهرمو دارم به چشم میبینم که کار نمیکنن.

دایم کلاس کنسل میکنن.کلاسم در حد نیم ساعت آموزشه اونم لینک میدن

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
استخدامی وارد اموزش پرورش شدید؟! یا تربیت معلم رفتید؟

من دبیر غیر انتفاعی هستم رسمی نیستم اصلا حقوق مدرسه ام بالا نیست من چون کلاس کنکور و خصوصی دارم کارم برام میصرفه چون با کار تو مدرسه شناخته میشم 

من دبیر غیر انتفاعی هستم رسمی نیستم اصلا حقوق مدرسه ام بالا نیست من چون کلاس کنکور و خصوصی دارم کارم ...

میدونم از حقوق غیر انتفاعی خبر دارم...

اموزش عالی و حقوق کم

اونقدر میخااامت،،،همه باهام بدشن،،،باحسرت هرروز از کنارما رد شن😘😘