2777
2789
عنوان

مهم

57 بازدید | 7 پست

بعد ۵ساعت از سوالی که پرسیدم که سین میکنه و جواب نمیده میگه شب خوش چیکار کنم مثه خودش رفتار کنم یا مهربون

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستین:) مرسی از قلبای زیباتون💋

اگر نامزد و همسرت نیست سکوت کن 

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

همسرمه واسه کارش رفته شهر دیگه 😔من دلم واسش تنگ شده 

باهاش تماس بگیر بهش خسته نباشید بگو درکش کن مشغله داره و حتی به روش نیار این کارشو

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
 باهاش تماس بگیر بهش خسته نباشید بگو درکش کن مشغله داره و حتی به روش نیار این کارشو

میدونی یکم ارتباطم با تماس خوب نیست به خاطر همین زیاد زنگ نمیزنم 🥺زنگ بزنم سوپرایز شه

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستین:) مرسی از قلبای زیباتون💋
میدونی یکم ارتباطم با تماس خوب نیست به خاطر همین زیاد زنگ نمیزنم 🥺زنگ بزنم سوپرایز شه

خب عزیزم شاید پیام دادن برا همسرت مشکله! 

همون سعی کن در روز بهش زنگ بزنی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز