2777
2789
عنوان

لاغرایی که میخوان چاق شن بیان

61 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها.

من یکی دو سال پیش ب شدت لاغر بودم با قد ۱۵۳ همش ۳۷ کیلو بودم و حتی نیم کیلو رو وزنم نمیومد تا اینکه خیلی جدی ورزش و رژیم و کالری شماری رو شروع کردم و بدون هیچ قرض و پودر و مکملی حدود هشت نه کیلو اضافه کردم و شدم نزدیک ۴۶ کیلو .بعدش ی مسائلی پیش اومد و استرسایی که داشتم بیشتر از ۱ سال  نتونستم رژیمو ادامه بدم و چن کیلو برگشت داشتم و الان شدم ۴۳ کیلو .

دوباره تصمیم گرفتم شروع کنم و تا ۵۵ برم و ی پیج زدم که روند افزایش وزنم و چیزایی ک‌میخورم‌و کالری شماریامو و کلا هر چیز مربوط ب رژیممو داخلش به اشتراک بزارم اگه دوس داشتین فالو کنید این پیجمه:

dream_girl763

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ندارم ببین یه راه کار میخام واسه بزرگ شدن س ی ن ه

اگه کوچیک بودن سینه ها ب خاظر کمبود وزن و لاغری زیاد باشه هیچ راهی وجود نداره که فقط سینه هات بزرگ شه باید چن کیلویی وزن اضافه کنی و در کنارش سایز اون قسمت هم کمی تغییر میکنه

2790
2778
2791
2779
2792