2777
2789
عنوان

🌻🌻آشپزی بیاید کمک 🌻🌻

517 بازدید | 94 پست

بهترین غذا برای نهار ۱۲مهمون خارجی 

از اول هم بگم  عادت بدی دارن و همیشه سرسفرشون ۴نوع خورشت  . گوشت مرغ یا بوقلمون 

را با گوشت قرمز سر سفره میزارن

چه غذاهایی درست کنم با این موجود  مواد  و چه قدر لازم دارم 

برنج ایرانی درجه یک  تا دل بخواد هست 

لوبیا ۲۰کیلو 

سبزی خشک ۵کیلو 

سبزی تر و آماده  ۴کیلو 

گوشت قرمز گوساله  ۷کیلو 

ماهی ۲۰کیلو   کبابی  یا سرخ کرده  هرکدوم یک نظر بدید

مرغ محلی  ۱۳ تا  تمیز و آماده  هر کدوم  وزن خالص ۱.۳۵۰گرم

ماست ۶کیلو 

وسایل سالاد زیاد هست 

چه دسری سرف بشه   عادت دارن قبل از غذا بخورن 

نوع غذا  و ۴نوع خورشت را بگید ممنون 

این هم بگم هر کدوم اندازه ۵نفر ایرانی  غذا میخورن 

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مه گر عیراقین وا اونه اخون؟

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 

هرکدوم پنج نفر؟؟ 😯😯😯😧😧😦😦 یعنی منهای خودتون باید واسه شصت نفر غذا درست کنی؟ 😧😧😧😧

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

مه گر عیراقین وا اونه اخون؟

اره شاید، عراقیها خیلی خوش اشتهان

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

مرغ شکم پر مامانم عالی خواستی دستورشو بگم. سالاد اندونزی بهترینه کباب چنجه

میشه بگی گلی؟ 🌺💚🌺

اره شاید، عراقیها خیلی خوش اشتهان

خیلی و خیلی هم بریز وبپاش دارن سرسفره و باعرض معذرت غذای خوشمزه هم نمی پزن

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 

کاکه بو کوی چویت؟🤔🤔🤔

خورش سبزی. 

قیمه 

کباب 

فسنجون. 

مرغ شکم پر 

ماهی شکم پر 

..................

تهچین مرغ 

برنج دو رنگ 

برنج سفید.

....................

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

لطفا  بیشتر توضیح بدید بخصوص نوع خورشت  چون خدایی مهمونهام  هر کدام اندازه ۵ نفر ایرانی میخورن

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85
خیلی و خیلی هم بریز وبپاش دارن سرسفره و باعرض معذرت غذای خوشمزه هم نمی پزن

اره کل پولشونو‌ صرف لباس و شکم میکنن. شوهر خواهرشوهرم اونجا کار میکنه میگفت یه مرغی درست میکنن آدم حالش بهم میخوره از بوش ، اصلا نمیدونم چجوری میخورن‌ این غذاهارو. خوابگاه میمونه میگفت یه بار درست کردم همه عاشقش شدن، دیگه هربار مرغ بود منو مجبور میکردن درست کنم

کاکه بو کوی چویت؟🤔🤔🤔

مهمانی عراقی م هیه بو فردا نیورو