2821
2789
عنوان

رفلاکس نینی

629 بازدید | 33 پست

سلام

پسر من هم شیر خودمو میخورد هم خشک.واکسن ۲ماهگیو ک زد خ بر شیر میخورد الان حدود ۲۰روزیه ک شیر خودمو نخورد فقط شیر خشک

اونم منو میکشه تا بخوره

بعد شیر یا بالا نمیاره یا خ کم

ی هفته هم تو خواب شیر میخورد بعدش دیگ ن تو بیداری ن تو خواب درست شیر میخوره

ممکنه رفلاکس داشته باشه؟

گاهی حس میکنم گرسنس ولی نمیخوره

الان ۴ماهشه

۲ماهه بیچارم کرده

سوپرامیلم بهش میدم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بچه ای ک مزه شیر خشک بده تو دهنش دیگه شیر مادر نمیخوره 

چرا چون مثلا تو ی چیزی میخوری مثل پیاز شیرت بدمزه میشه دیگه شیرت و نمیخوره 

شبی ی قاشق عرق زنیان بهش قاشق چای خوریا تا رفلاکسش بیشتر نشده 

واااای همین اللن دخت منم بزور شیر خورد خوابید.واقعا چشونه ک گرسنه هستن و شیر نمیخورن؟من ببلاک ای ار بش میدم.انتی رفلاکسه

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
سلام، دکتر بردیش؟

بله.دکترش میگ میلش نمیکشه

ولی نمیشه .۴ساعت ۵ساعت یبار ی ذره بخوره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بالانمیاره؟ زودازشیرخوردن سیرنمیشه؟

ن کم بالا میاره. ب زور میخوره. اره زودم شیشه رو میده بیرون.امروز با قاشق دهنش گذاشتم خورد

شست می خوره؟ آروغ خوب می زنه؟ زیاد سکسکه می کنه؟بزاق دهنش بیرون می ریزه؟ سرفه نمی کنه؟

دستش همش تو دهمشه

بله باد گلوشو میزنه.اگ خواب باشه و بخوره دیگ بلندش نمیکنم ی طرف میخوابونمش.سکسه هم اره تقریبا میکنه. آب دهنشم ک همش میریزه

سرفه ن اصلا

بچه ای ک مزه شیر خشک بده تو دهنش دیگه شیر مادر نمیخوره  چرا چون مثلا تو ی چیزی میخوری مثل پیاز ...

رفلاکس داره؟

نمیدونم ببرمش دکتر گوارش یا بگردم ی متخصص نوزادان

خل شدم دیگ

کدوم‌شهری؟ اره اگ‌بالا میاره، 

اصفهان.کم بالا میاره.بالا آوردنش شدید نیس

دستش همش تو دهمشه بله باد گلوشو میزنه.اگ خواب باشه و بخوره دیگ بلندش نمیکنم ی طرف میخوابونمش.سکسه ه ...

عزیزم این علائمو بچه منم داشت، شیر کم می خورد، می خواستم بهش شیر بدم گریه می کرد نمی خورد، شبا وقتی خواب بود بهتر شیر می خورد، آب دهنش زیاد بود، خیلی شست می خورد، یه مدت عصبی شده بود، سکسکه هم زیاد می کرد مثلا روزی دوبار، بردمش دکتر وقتی آب دهنشو دید ازم چند تا سوال کرد و متوجه شد رفلاکس اسید معده داره، دارو داد چند ماهه مصرف می کنم، یه هفته طول کشید تا دارو اثر کرد

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792