2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سوگند تویی دورت بگردم😍😍😍😍😍😍😍

اره عزیزدلم خودمم چ خبرااااا بهت پیام دادم ج ندادی 🤨

تا روزی که قلبم هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنِ/تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم
2803
اره عزیزدلم خودمم چ خبرااااا بهت پیام دادم ج ندادی 🤨

الهی فدات شم من😍😍بخدا ندیدم عشقم

برم تاپیک بزنم بچه هارو خبرکنم😍😍😍😍😍

وووویی😍😍😍😍😍چقدخوشحالم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
سوگندی 😁😘اومدی که بمونی دیگه😐🔪🔪

پری بیا برقصیم💃💃😍😍😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
2804
سوگندی 😁😘اومدی که بمونی دیگه😐🔪🔪

ن داشتم رد میشدم گفتم یه سر بزنم بهتون😌😌😌😌

تا روزی که قلبم هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنِ/تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم
ن داشتم رد میشدم گفتم یه سر بزنم بهتون😌😌😌😌

الهی فدات شم من😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

2805
الهی فدات شم من😍😍بخدا ندیدم عشقم برم تاپیک بزنم بچه هارو خبرکنم😍😍😍😍😍 وووویی😍😍😍😍😍چقد ...

خدانکنه عشق دلم نه نمیخواد بزنی فردا زنگ میزنم حرف بزنیم دلم واست تنگولیده بود 😢😢😢😢🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤩🤩🤩🤩🤩

الهی فدات شم من😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

عاااااشقتمممم😭😭😭😭😭😭

[QUOTE=174084700]خدانکنه عشق دلم نه نمیخواد بزنی فردا زنگ میزنم حرف بزنیم دلم واست تنگولیده بود 😢😢😢😢🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ...[/QUOT

زدم عشق دلم😍اومدم قفل کنم یکی پست گذاشت

2801