2777
2789

چرا هر وقت غذای درست حسابی دارم ازین تاپیکها نمیزنید

😒نیمرو

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت بزن بگو چی دارین🥴

خخخخ

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر
بادمجون ولی دلم یه غذای جدید میخواد از غذاهای تکراری خسته شدم 

بیف استروگانف خیلی راحت و خوشمزس یه غذای شمالی هم هست اسمشو نمیدونم درست کردم خوشمزست مرغو با سیر تفت میدی بعد بقیشو مدل قیمه درست میکنی فقط به جای پیاز سیر میزنی و به جای گوشت مرغ میریزی یه ربع آخرم دوتا تخم مرغ توش میشکنی دیگه هم نمیزنی آبشم کمتر از قیمس ولی خیلی خوشمزه بود

بیف استروگانف خیلی راحت و خوشمزس یه غذای شمالی هم هست اسمشو نمیدونم درست کردم خوشمزست مرغو با سیر تف ...

بیف استروگانف رو خوردم خوبه 😍 ممنون امتحانش میکنم 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد