2777
2789
عنوان

بیاین برا همدیگه صلوات بفرستیم

49 بازدید | 7 پست

سلام خانومای مهربون و خوش قلب ❤

من یه آدم خیلی بدم ، خیلی گناه کردم و خجالت میکشم تنها دعا کنم ... بیاین هرکس هرحاجتی داره بنویسه بقیه هم برای حاجت رواییش یه صلوات بفرستن و لایکش کنن .

نیت اولمون هم سلامتی و ظهور آقا امام زمانه که من خیلی ناراحتشون کردم انشاءالله به برکت دلای پاک خدا منو ببخشه و قلب آقا ازم راضی باشه 

خدایا شکرت که هستی =)

التماس دعا

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                *آدم مذهبی نیستم اما از آنانی که به هیچ چیزی پایبند نیستند میترسم از آنان که خدارا به چالش میکشند میترسم اینها برای هیچکسو هیچ چیز ارزشی قائل نیستند فریب ظاهر روشن فکرشان را نخورید*             *پروفسور سمیعی* 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من روز دهم ای یو ای هستم لطفا برا منم دعا کنید ۲سال منتظرم😔

منم ۵تا صلوات برای شماها میفرستم

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇
من روز دهم ای یو ای هستم لطفا برا منم دعا کنید ۲سال منتظرم😔 منم ۵تا صلوات برای شماها میفرستم

۵تا صلوات فرستادم براتون. 

برای رسیدن به حاجت قلبیم یه صلوات میفرستین. قلبهای شما پاکه، خدا دعای شما رو بی جواب نمیذاره.
۵تا صلوات فرستادم براتون. 

یه دنیا ممنون الهی بحق حضرت زهرا شماهم به حاجت دلتون برسی

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇