2777
2789
عنوان

بنظرتون درسته خواهرشوهرم

147 بازدید | 13 پست

درسته که خواهرشوهرم از عشق قدیمی همسرم  برام تعریف میکنه و میگه داداشم قبلا عاشق فلانی بوده؟ میدونم گذشته به من مربوط نیس و منکاری با گذشته ندارم اصلا ولی از خواهرشوهرم ناراحت شدم که چرا باید از عشق قدیمی همسرم تعریف کنه

بهش بگو چیو میخای ثابت کنی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری ناراحت بشی ..تو هم بهش بگو یکم از عشق های قبلی شوهرت هم بگو

باور کن هیچ غیر ممکنی وجود نداره همیشه با تمام وجود خودت و خدای خودت رو باور داشته باش ♥️🙏از هیچ شکستی ناراحت نشو چون پلی برای رسیدن ب پیروزیته💪🏻 همیشه از کنار هر اتفاق نگذر بلکه ازش درس بگیر👌👎باور کن تو ب هیچ کسی نیاز نداری چون خدا رو داری🙏🙏 میدونم ک میتونی چون لایق بهترینا هستی😍😍

[QUOTE=174068182]حق با شماست من بودم میگفتم هدفت از بیان این داستانا چیه؟ [/QUOTE

هدفش بهم زدن زندگی برادرشه وگرنه شما فکر کن بری به زن داداشت بگی داداش من عاشق فلانی بوده جز اینکه زندگیش خراب بشه چیزه دیگه ایی نداره

بله کارشون کاملا اشتباهه بنظرم

همیشه اهداف زندگی تو دنبال کن 😉                             تو میتونی ب همه آرزوهات برسی 🙂.                          اول ب خودت احترام بزار تا محترم شمرده شی😁.           خودتو بیشتر از هرکس دوست داشته باشه چون             تو تواین جهان تک وخاصی😊.                                  ما یک بار تو این جهان زندگی میکنم 😃 این جهان ارزش ناراحتی و قصه☹️ خوردن نداره☺️  تا میتونی ب دیگران محبت کن وسعت دلت خیلی زیاده بزار بخشش تمام وجودتو فرا بگیره تا آرامش واقعی رو حس کنی 😍درک کردن رفتار آدما ها رو سرلوحه خودت قرار بده 🙃  از هیچ کس توقع نداشته باش تا وجدانت همیشه راحت باشه🤠                 
[QUOTE=174068182]حق با شماست من بودم میگفتم هدفت از بیان این داستانا چیه؟ [/QUOTE هدفش بهم زدن زندگ ...

میدونم ک

ولی وقتی واضح و جدی بهش بتوپی ک هدفت چیه از این حرفا ممکنه حساب کار دستش بیاد دست برداره

ولی وقتی سکوت میکنی ادامه میده