2777
2789
عنوان

زندانی

2321 بازدید | 9 پست

سلام

کسی میدونه واسه۲۲بهمن که زندانی ها عفو رهبری میشن باید شرایطشون چی باشه؟

یکی تو زندانه اردیبهشت۱۴۰۰ میاد بیرون

بدهیشو داده شاکی هم نداره

الان داره جرم دولتی رو میکشه

من تورکم آذری خودتی

شوهر من فردا باید بره زندان☹

باور کن هیچ غیر ممکنی وجود نداره همیشه با تمام وجود خودت و خدای خودت رو باور داشته باش ♥️🙏از هیچ شکستی ناراحت نشو چون پلی برای رسیدن ب پیروزیته💪🏻 همیشه از کنار هر اتفاق نگذر بلکه ازش درس بگیر👌👎باور کن تو ب هیچ کسی نیاز نداری چون خدا رو داری🙏🙏 میدونم ک میتونی چون لایق بهترینا هستی😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاکی خصوصی نداشته باشه حبسش زیر5سال باشه و داخلم شلوغ کاری نکنه

آراام باش.... هیـــــچ چیز ارزش ایـــن همه دلــهره را ندارد.... اکنون سال1499 است...... و ما دیگر نیستیم.......
شاکی خصوصی نداشته باشه حبسش زیر5سال باشه و داخلم شلوغ کاری نکنه

مطمئنی همینه؟؟؟

داخل که طرف تو مخابرات اونجا کار میکنه خوبه ارومه

شاکی خصوصی هم‌نداره

من تورکم آذری خودتی
مطمئنی همینه؟؟؟ داخل که طرف تو مخابرات اونجا کار میکنه خوبه ارومه شاکی خصوصی هم‌نداره

تا جایی ک من شنیدم شرایطش اینه باز میتونی گوگل سرچ کنی انشالله عفو بخوره.

آراام باش.... هیـــــچ چیز ارزش ایـــن همه دلــهره را ندارد.... اکنون سال1499 است...... و ما دیگر نیستیم.......
چرااااا

یه دعوا کرده بود یکسال پیش حالا زندانی داشت ک باید بره

باور کن هیچ غیر ممکنی وجود نداره همیشه با تمام وجود خودت و خدای خودت رو باور داشته باش ♥️🙏از هیچ شکستی ناراحت نشو چون پلی برای رسیدن ب پیروزیته💪🏻 همیشه از کنار هر اتفاق نگذر بلکه ازش درس بگیر👌👎باور کن تو ب هیچ کسی نیاز نداری چون خدا رو داری🙏🙏 میدونم ک میتونی چون لایق بهترینا هستی😍😍