2777
2789
عنوان

چیکار کنم خونمون بوی خوب بده

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم فردا شب بستری میشم😘

بسلامتی عزیزم انشالله سالم و سلامت بدنیا بیاد موقع زایمانت منتظرارو دعاکن منو فراموش نکنی ۷ ساله منتظرم😥

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بذار روی اجاق گازت خوب داغ بشه شعله اش رو خاموش کن دو سه بار از یه عطر یا ادکلن اسپری کن بوش تمام فضا رو میگیره 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

ببین اول که فرش  و مبل و اینطور وسایلت باید تمیز باشه

تشک پتو هرچی اینطوری ک بو میگیره

انباشتگی نداشته باش تو خونه

سعی کن هر سال  ۱ بار فرشت رو بشوری مبل و تشک و پتو هم یا خودت بشوری یا بدی بیرون

با اسپری تمیز کننده خوش بو شیشه و سطح میز و ... هر هفته هر چند روز یه بار تمیز کنی

در ها رو اول صبح باز بزاری

و در آخر عود خیلی مهمه

مثلا عود وانیل من عاشقشم 

اتاقم بوی وانیل میده

اسپری خوش بو کننده هوا هم همینطور 

یه مدت استمرار داشته باشی رو اینکارا بوی خوب میمونه

گل تازه هم هر چند وقت یه بار بخر

خدایا هوای منو داشته باش،لطفا...🤲❤️
نه اصلا همو نمیبینیم ببینمم در حد سلام احوال پرسی روم نمیشه

چه بد شد 😂

من وقتی با مشکین تاژ یچیزی میشورم و چون خونم اپارتمانیه تراس ندارم توی خونه میزارم خشک بشه تا فرداش بوی مشکین تاژ نمیره از خونم ولی از مشکین تاژ بوش متنفرم 

لباسامو با مایع لباسشویی میشورم وقتی تنم میکنم بوی خوبی داره و همون بو رو میده 

پتو هامم ماهی یبار با تاید میشورم اونم بوی خوبی میده تا یمدت مثلا تا پنج روز 

ولی دیگه نمیدونم اون خانم چیکار میکنه که همیشه بوی تمیزی میاد شاید وسواسیه همش بشور بسابه 😃

البته شوخی کردم حتما خانوم تمیزیه