sh_shaqayeq مدیر استارتر عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 2997 عنوان کمکککککک😭😭😭😭😭 117 بازدید | 6 پست ببخشید تو سایت کسی هست ریاضی و آمار اینا بلد باشه به کمکش نیاز دارم اگه می دونین کسی هست تگش کنین خیلی به کمک نیاز دارم 🙏🌷 ♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 1399/11/04 | 16:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sh_shaqayeq مدیر استارتر عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 2997 من خودم نرم افزار تصویری حل مسائل ریاضی نصب کردم خوب بود سوالای در حد دانشگاه رو حل میکنه ♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه
malemdus2 عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 2300 خوب بود سوالای در حد دانشگاه رو حل میکنه باید معادلات رو بنویسی به لاتین واز روشون عکس بندازی
sh_shaqayeq مدیر استارتر عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 2997 باید معادلات رو بنویسی به لاتین واز روشون عکس بندازی اسم اپلیکیشنتون و میگین ؟ ♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه
sh_shaqayeq مدیر استارتر عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 2997 Photomath مرسی ♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه