2777
2789
عنوان

ترو خدا کمکم کنید🙏

145 بازدید | 19 پست

سلام .لطفا اگه امکان داره برای پسر ۳۰ماهه ام یه صلوات بفرستید که به حرف بیاد حرف میزنه فقط کلمه میگه اونم خیلی کم دکتر بردم میگه تا سه سالگی باید صبر کنی تروخدا خواهش میکنم واقعا دیگه دارم کم میارم یه چشمم خونه یه چشمم اشک التماستون رو میکنم دعا کنید که به حرف بیوفته😔🙏🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسی جان براش نماز خاص امام حسین بخون من دیدم واسع بچه‌ی که زبون باز نکرده بود خوندن زود زبونش باز شد البته از تخم کبوترای حرم امام رضا هم براش گرفتن تو شیر حل کردن دادن بهش خورد

وا 

چرا اینطوری می کنی با خودت؟ 

وقتی کلمه میگه خوب یعنی مشکلی نداره دیگه 

دختر منم همین طور بود دیر زبون باز کرد ولی الان مشکلی نداره ...ناراحتی نداره  از سه سالگی لذت ببر بجای این کارا

اسی جان براش نماز خاص امام حسین بخون من دیدم واسع بچه‌ی که زبون باز نکرده بود خوندن زود زبونش باز شد ...

باشه نماز رو که میتونم بخونم اما دیگه دسترسی به تخم کبوتر ندارم

وا  چرا اینطوری می کنی با خودت؟  وقتی کلمه میگه خوب یعنی مشکلی نداره دیگه  دختر من ...

دخترشما چن وقتی صحبت کرد؟بخدا اگه حال وروزم رو ببینی باور نمیکنی بخاطر حرف نزون بچمه افسرده شدم حتی یه شونه به موهامم نمیزنم

باشه نماز رو که میتونم بخونم اما دیگه دسترسی به تخم کبوتر ندارم

نگران نباش عزیزم براش کتاب بخون با صبر و حوصله باهاش حرف بزن از شمع و اینه برای یادگیری بیشتر کلمات بهش کمک بگیر انشالله مشکلش حل میشه

نگران نباش عزیزم براش کتاب بخون با صبر و حوصله باهاش حرف بزن از شمع و اینه برای یادگیری بیشتر کلمات ...

قصه میخونم براش اما نمیاد بشینه که باهاش کار کنم همش داره برنامه کودک میبینه

پسرمن کلا ۵۰تا کلمه میگه

عزیزم نگزان نباش بهش تخم بلدرچین زرده تخم اردک کلم بروکلی و هر غذی دیگه ای که ویتامین بی داره بده براش مدام کتاب بخون باهاش حرف بزن سعی کن هر چقدر هم سخت و طولانی باشه تا منظورش بگه با لبخند صبر کنی تا خواسته هاش بگه نه عصبانی بشو نه چیزی بهش اعتماد به نفس بده 

اگر سر ماه پیشرفتش ندیدی هر چی خواستی بگو

عزیزم نگزان نباش بهش تخم بلدرچین زرده تخم اردک کلم بروکلی و هر غذی دیگه ای که ویتامین بی داره بده بر ...

ممنون عزیزم تخم بلدرچین وتخم مرغ محلی بهش میدم اما تخم اردک وکلم بروکلی نمیدم حتما میگیرم بهش میدم ممنون ازتون انشاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده