2777
2789
عنوان

خواهش میکنم اگه راهی دارین بگین.

374 بازدید | 65 پست

سلام

وقتتون بخیر خانم ها لطفا کمک و راهنماییم کنید.

من یه پسر ۲۰ماهه دارم ازاول اصلا تمایل به غذا نداره.خیلی سخت غذا مبخوره

چکار کنم.

الان سر نهار خوردنش انقدر عذاب کشیدم بزور سه قاشق غذا دادم بهش که آخری رو بالا آورد.

انقدر گریه کردم واقعا دیگه خسته شدم.

خودشم انقدر گریه کرد خوابید.

من که گریه میکردم میومد با گریه میگفت نازی نازی که من گریه نکنم.

شربت مولتی سانستول 

زینک پلاس و سیپروهپتادین هم دادم اما اصلا فایده ای نداشت.

چکار کنم؟

طفلی خیلی اذیت میشه بابد با دعوا بهس غذا بدم اینکارم نکنم واقعا گرسنه میمونه و غذا نمیخوره.

لطفا راهنماییم کنید.ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بشينيد جلوش غذا بخوريد نگاهتون ميكنه دلش ميخواد تست كنه

جلو شوهرت غذا بزار بشين با بچه بزار بچه غذا خوردن ببينه

لابد كم غذاييد

اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂

سر غذا خوردن اصلا با بچه کاری نداشته باش لطفا . خواهرشوهر من به زور به پسرش غذا میداد میگفت بالا میاورد من به زور بهش میدادم الان کلاس چهارمه هم لاغره هم از غذا خوردن متنفر ساعت ۸ میشینه برای شام تا ساعت ۱۰شب با زور غذا میخوره . تورو خدا ولش کن بالاخره که گشنش میشه ببین چیو از همه بیشتر دوست داره براش درست کن باهاش بازی کن غذا بخوره ولی به زور نه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

من مشکل شمارو داشتم

شیر خودمو میدادم. البته شیرمو روزها هم میدادم. چون غذا نمیخورد فقط شیر میخواست. دیگه از شیر گرفتمش الان 11 روزه. غذا میخوره😁. ولی منم مثل شما شدیدا اذیت میشدم. هرروز کارم گریه بود

سر غذا خوردن اصلا با بچه کاری نداشته باش لطفا . خواهرشوهر من به زور به پسرش غذا میداد میگفت بالا میا ...

فقط جگر گوساله و کباب ها رو خوب میخوره.

هروزم نمیشه که جگر و کباب بدم...میترسم برای کبدش ضرر داشته باشه