2777
2789
عنوان

مسکن ملی...🏰🏰🏰

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 63 پست
ببین من خودم بهشون گفتم وقتی جابجا شدیم گفتن خودتون تو سایت انصراف بدین،چون وقتی برسین به اون مرحله ...

امید بخدا ولی پنج سال کمتره اینجام ولی دوسال ونیم از طرف شرکت برای شوهرم بیمه ریختن

🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢
الهی خدا برات بهترین شو درست کنه اگه بنویسم بعد میتونم تو ثبت نام مجدد ازاین شهر فعلی انصراف بدم وش ...

اره من همین کارو کردم،فدات،ایشالا که بهتون تعلق بگیره

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امید بخدا ولی پنج سال کمتره اینجام ولی دوسال ونیم از طرف شرکت برای شوهرم بیمه ریختن

ایشالا که میدن بهتون

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
اره من همین کارو کردم،فدات،ایشالا که بهتون تعلق بگیره

ممنون گلم ایشالله بهترین ها خدا بزاره جلو پات 

خدا کمک کنه به هممون 

مستاجری سخته خیلی 

🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢
ایشالا که میدن بهتون

ممنون ان شالله خدا کمک کنه هم به شما هم به من به همه 

برای من تأیید نهایی اومده اما پیامک حساب بانکی بازکردن نیومده کسی میدونه چرا؟

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

برای من تأیید نهایی اومده اما پیامک حساب بانکی بازکردن نیومده کسی میدونه چرا؟

تایید نهایی ینی چی عزیزم چندوقت پیش ثبت نام کردین؟

تایید نهایی ینی چی عزیزم چندوقت پیش ثبت نام کردین؟

خیلی وقته تأیید شده فرمم اما دیگه پیامک نیومده برم حساب باز کنم مراحلشو نمیدونم😥

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خیلی وقته تأیید شده فرمم اما دیگه پیامک نیومده برم حساب باز کنم مراحلشو نمیدونم😥

زنگ بزنید از مسکن شهرسازی بپرسید خب پیگیری کنید تلفن نزاشتن؟

زنگ بزنید از مسکن شهرسازی بپرسید خب پیگیری کنید تلفن نزاشتن؟

نه ندیدم شایدم هست من دقت نکردم باید برم از مسکن شهرسازی بپرسم مرسی گلم

نه ندیدم شایدم هست من دقت نکردم باید برم از مسکن شهرسازی بپرسم مرسی گلم

خواهش

سلام بچه هاففط اومدم راهنماییتون کنم چون یه پله ازشماجلوتریم ومنم نگرانی‌ های شماروداشتم، متسری اولی هستیم سابقه 5 سال سکونت داشتیم و40 تومن مرحله اول واریزکردیم، که ماهی 300 سودفعلابهش تعلق گرفته، قیمت متری 3تومن میانگینشه ومتراژحدود80 متر که صدتومن رو وام میدن، مابقیش روخودتون بایدبریز بعداز این 40 تومن یه 30 یا40 دیگه ام میریزیدوبعدوام روهم میریزن وشروع کاربقیه پول روهم تادوسال بایدبریزید، بازم سوال داشتیددرخدمتم

@مرغانه   @الفalf66555     @

🤚