2777
2789
عنوان

حرفای ضایع😂😳

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 61 پست

من نمیدونم فازم چیه بعضی وقتا دستمو مشت میکنم مثل شعار دادن میارم بالا به شوهرم میگم سرخ و سفید و آبی (مخفف اسمش)ک.و.ن. طلایی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...

من کلا یکم گيجم تو بعضی مسائل يه بار يه جک تو تلگرام لعنتی خوندم اون موقع داستان يه شخصی خیلی تو بورس جک تلگرام بود بعد ميگفت طرف وقتی وارد گروه تلگرام ميشه حتی جانی س ی ن ز هم لفت داده منم تازه عقد کرده بود و شوهرم و برادرم باهم نشسته بودیم یهو بحث پیش اومد منم اين جک مزخرف رو تعریف کردم داداشم که متوجه شده بود من نميدونم اين يارو جانی کی هست هي قرمز ميشد به من ميگفت باشه آبجي ديگه نگو من احمق دوباره میگفتم بعد آخر سر داداشم به شوهرم گفت این نميدونه یارو چی کارس ولش کن بعدا اومد در گوشم گفت که طرف فیلم بد بازی میکنه بحدی خجالت کشیدم تصمیم گرفتم ديگه تو هیچ جمعی زیاد زر نزنم حتی اگه خیلی خودمونی بودن 😢😢😢😢

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید