2777
2789
عنوان

حرفای ضایع😂😳

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به زن همسایه مون میگفتم  تو اگر پول نداشنی به خونه  میترشیدی😐😐😐 ۵سالم بود  نمیدونم فازم چی بود

من همه تونو میشناسم ۵سال میام نی نی سایت ولی کاربر خاموش بودم با بیشترتون شادی کردم  گریه کردم خندیدم غصه خوردم حرص خوردم😏  یه کاربری ام زدم ولی با یه خانوم بی تربیت دعوام افتاد با غرور خودمو تعلیق کردم😏

خونه داییم بودیم شب میخواستیم بمونیم اونجا با خواهرم و پسر دایییم تو اتاق بودیم یهو من گفتم وای چقدر گرمم شد پاشم شلوارمو دربیارم پاشدم دستمو گرفتم به کمر شلوارم دیدم پسر داییم اینجوری شد😳 کشیدم پایین خلاصه دراوردم 

از زیر شلوار داشتم😁😂

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
خونه داییم بودیم شب میخواستیم بمونیم اونجا با خواهرم و پسر دایییم تو اتاق بودیم یهو من گفتم وای چقدر ...

خیلی ضایع بود چرا بنظرتون اونجوری کردم🤦‍♀️

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...