2777
2789
عنوان

چی نذر کنم؟

226 بازدید | 22 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر

برای شاد کردن دل کسی و یا کمک به مردم چه نذرهایی رو پیشنهاد میکنید؟

هدف بیشتر شاد شدن دل مردم و کمک کردن بهشونه حالا چه از لحاظ مالی یا چیزای دیگه.متاسفانه ذهنم یاری نمیکنه نذر مناسبی پیدا کنم.ممنون میشم پیشنهاداتتون رو بهم بگید

خدا همیشه هواتو داره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط برای شادی مردم یا حاجت داری؟ 

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ... 

تو ی محله ای ک زیاد دستشون باز نیست ،بگو نانوایی مثلا این تعداد نان صلواتی بده بعد پولش شما بده 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

نمیدونم وضعیت مالیتون چطور هست و چجور نذری می خواهید کنید ولی من اگه باشم سرپرستی یه بچه رو به اندازه توان مالیم قبول میکنم حتی برا یه مدت کوتاه

عمر دشمنانمان دراز باد...باشد که اوج موفقیتمان را نظاره گر باشند!!!
تفاوتی نداره هدفم شاد کردنه دله

راستش مادی خیلی چیزا میشه گرفت ولی من خودم هروقت کارم خیلی گیره یا صلوات یا نماز به نیت 18 روز نذر میکنم خیلی گیرایی داره امتحان کن حتما 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 
نمیدونم وضعیت مالیتون چطور هست و چجور نذری می خواهید کنید ولی من اگه باشم سرپرستی یه بچه رو به انداز ...

خیلی خوبه چطور باید اقدام کرد؟

خدا همیشه هواتو داره
اره نذر واسه حاجتیه

به ی نونوایی پول بده نون بدن به اونایی که نیازمند هستن 

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ... 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز