2777
2789
عنوان

❤مادر 🌹 بفرما 🌻

109 بازدید | 10 پست

https://uupload.ir/view/aia4_img_20210123_124708_590.mp4/

پیشاپیش روز مادر و زن مبارک     به سلامتی همگی  مادرها

هر چه بگوییم کم بُوَد بس  که آغوش مادر باشد 

ممنون 

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85

سنگ قبری که عکستو  در آنجا زدن

هر روز بیادش میافتم  که رفتی تنها موندم

چی شد اون آغوش گرمت ،لحن گفتار

خواب بودم یا بیدار خبر مرگت بیم رسید

تا فهمیدم  تنهایم  بازهم  تنهاتر شدم

چه خوب بود هرگز نمیرفتی  به قیامت

خودم پیش قدم میشدم ،جانم فدایت

تو همه چیز را بیم دادی  حتی زبانت را                   افسوس نتونستم بدهم قطره ای از خونم را

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم پیشاپیش ب شما مردان صبر عظیمی خواستارم ولنتاین و روز زن و روز مادر از رگ گردن ب شما نزدیک تر اس ...

طسلام علیک بی معرفت

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!
منم پیشاپیش ب شما مردان صبر عظیمی خواستارم ولنتاین و روز زن و روز مادر از رگ گردن ب شما نزدیک تر اس ...

👌👌🌹

ووووییییی سلامممم خوشگلمممم شرمندع ام بخدا چنبار میخواسم بیام پی ویت اما همش ی مشکلی.پیش میومد ک.ا ...

علیک سلام

چن ماهی بود سایت نمیومدم

دو سه روزه برگشتم

بیا پی

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!

خانها  روزهای خوب را فراموش نکید  و از لحظه ها  استفاده کنید موفق باشید

https://uupload.ir/view/aia4_img_20210123_124708_590.mp4/