2777
2789
عنوان

بیاین بگین من چاقم؟😪+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3143 بازدید | 152 پست
من میگم چاقم😐

مهم خوش تیپ بودن خوش لباس  بودن و مرتب و شیک بودنه البته که زیبایی صورت هم مهمه میتونی سایز38باشی ولی داغون میتونی سایز48باشی ولی موجه و خوش لباس و خوشگل تو فکر چاقی و لاغری اونم در حد کم نباش اندامت خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم خوش تیپ بودن خوش لباس  بودن و مرتب و شیک بودنه البته که زیبایی صورت هم مهمه میتونی سایز38با ...

👍

به کسی که به تو حسودی می‌کنه ، لبخند(:بزن ... چون اون از تَــــه‍ قلب‍⁦♡‍ــ‍ش⁩ باور داره که تو بهــتر از اونی !!...
میتونم بپرسم کدوم کشوری ؟  برای تحصیل رفتی اونجا ؟

المان هستم بله برای تحصیل

به کسی که به تو حسودی می‌کنه ، لبخند(:بزن ... چون اون از تَــــه‍ قلب‍⁦♡‍ــ‍ش⁩ باور داره که تو بهــتر از اونی !!...

لاغری که

چرا میگی چاقم😐😐😐

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

اون موقع کسی نمیومد😐تازه عکس قشنگ مشخص بود الان که دیگه تاپیک عکس طرفدار نداره😆 عکـــــسس ...

وای ماشاالله گلم

چه هنرمندی شمااا

عالیهههه😍😍

ممنون میشم واسه ازدواج خوب برام صلوات بفرستین⁦❤️⁩پروردگارا، همسری مهربان و بچه‌آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریء­الذمّه ­کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ‌ام و به من نمی‌رسد مگر آن چیزی که تو منت می‌گذاری و عطا می‌کنی.
لاغری که چرا میگی چاقم😐😐😐

نمدونم والا🚶🏻‍♀️😪

2790
2778
2791
2779
2792