2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بی معرفتتتتتت😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

دلم واست تنگگگگ شدههههه بوددددددد !!!

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

دارم پیج قبلیتو هنو ت لیست دوستام ب اذر ۲۰ک خیلی باهم فاب بودین هم دنبالش گشتم ولی پیداش نکردم دوسال بود دنبالت میگشتم اینجا ...

خدمم پنج هفتس ک پیجمو باز کردم... داشتم ی تایپیک میخوندم ک مال سال ۹۹بود از رو تایپ کردنت شناختمت دختر😍☺😭

خوبیییییی؟!به به داری وکیل هم ک میشی من هنوزم پی عشقمم هنو😂😕😍😍😍

خدت خوبی؟!حالو احوالت چطوره؟!☺❤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز