2777
2789
عنوان

بارداری یا توهم؟

137 بازدید | 18 پست

سلام خانما 

من ۷روز ک تاخییر در پریود دارم روز سوم و انروز صبح بی بی چک زدم منفی بود، بنظرتون لازمه آز بدم یا کلا منفی با این جواب های بیبی چک؟

علائم خاصی ندارم یکم بیحال و خوابالو ام 

یه تست دیگه بذار 

ایشالا که هستی گلم

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۹روزه عقب انداختم.بی بی منفیه.امروزمیخوام برم آزمایش بدم.

خدایاهرکس که بچه میخوادبهش فرزندی سالم وصالح بده🙏ازدعای خیردیگران به من وهمسرهم فرزندانی سالم وصالح بده🙏اللهم صل علی محمدوآل محمد🙏🌷
منم فردا میرم حتما بیا جوابشو بهمون بگو ❤️

من توآزمایشگاه بعد۹روزپریودشدم.دیگه آزمایش ندادم.خیلی ناراحت شدم😔😔😔

خدایاهرکس که بچه میخوادبهش فرزندی سالم وصالح بده🙏ازدعای خیردیگران به من وهمسرهم فرزندانی سالم وصالح بده🙏اللهم صل علی محمدوآل محمد🙏🌷
من توآزمایشگاه بعد۹روزپریودشدم.دیگه آزمایش ندادم.خیلی ناراحت شدم😔😔😔

عزیزم اشکالی نداره انشاالله این ماه پر انرژی تر برو تو کارش، منم فعلا نشدم و ارمایش ندادم امروز لک قهوه ای داشتم دوبار نمیدونم از چی میتونه باشه

عزیزم اشکالی نداره انشاالله این ماه پر انرژی تر برو تو کارش، منم فعلا نشدم و ارمایش ندادم امروز لک ق ...

این ماه به خودم میخوام استراحت بدم.خیلی ازم انرژی گرفت این مدت که تواقدام بود.۳سال هم چشم به راهم.

ان شالله که شمابارداری🙏🌹لک قهوه ای ممکنه ازلانه گزینی باشی.

بروآزمایش بده خیالت جمع شه🙏

این ماه به خودم میخوام استراحت بدم.خیلی ازم انرژی گرفت این مدت که تواقدام بود.۳سال هم چشم به راهم. ...

انشاالله ی ذوز که فکرشو نمیکنی و بیخیالی نی نی خودش میاد تو دلت، من امذپز از دادم بتا ۵ بود، رفتم دکتر گفت منفی، ولی سونو کرد گفت ی چیز ریز تو رحمت دیده میشه امپول زد گفت اگه تا ۵ روز پریود نشدی باز ازمایش بده ، حالا توکل بخدا

انشاالله ی ذوز که فکرشو نمیکنی و بیخیالی نی نی خودش میاد تو دلت، من امذپز از دادم بتا ۵ بود، رفتم دک ...

گلم چی شد؟بارداربودی؟

من که سپردم به خدا🙏