2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

235 بازدید | 36 پست

خاک تو سرم واقعا

دوتا لباس زیر ست خریدم ۱۵۰دونه ای باهم شد ۳۰۰خیلی ناراحتم

توروخدا دلداریم بدین خیلی سوختم چقد من دیوانم  

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰

خوب کردی

نگه داری پولاتو ک چی؟اخرش هممون با ی پارچه سفید میریم نه با چیزه دیگه پس خرج کن واسه دلت

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب کردی نگه داری پولاتو ک چی؟اخرش هممون با ی پارچه سفید میریم نه با چیزه دیگه پس خرج کن واسه دلت

راس میگی عزیزم خیلی پشیمونم

من ابدا ازین کارا نمیکنم چرا؟؟؟؟ لباس زیرام همه نخی و راحت  البته ارزون    

منم ولی حالا اینکارو کردم و پشیمونم

میدونستم و خریدم اومدم خونه به شدت پشیمونم

منم مثل توام

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
الان چیکار کنم دوتا هم خریدم

نگهش دار کاری نمیشه کرد 

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
نگهش دار کاری نمیشه کرد 

خاک تو سرم دیگه هیچوفت اینکارو نمبکنم خیلی حرص میخورم بخاطرش دو کیلو کم شدم حالا مامانم میگه برای خودت بارونی یا چیز دیگه میخریدی بیشتر حرص میخورم

فداسرت ب خاطر پول غصه نخور ، بعدم کیفیتشون حتما خوبه دیگه 

راس میگی اخه زیاد خوشگل نیستن دوسشون ندارم

خاک تو سرم دیگه هیچوفت اینکارو نمبکنم خیلی حرص میخورم بخاطرش دو کیلو کم شدم حالا مامانم میگه برای خو ...

فدای سرت منم شوهرم سرم غر میزنم بدتر داغون میشم