2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون یا اقوامشون قاضیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم قاضی یه فرقی با مردای دیگه داره نمیشه تو خونه محکومش کرد 

من یبارمیخاستم جداشم شکایت ایناکردم همه چی تموم شد خودموداشت محکوم میکرد بازبرگشتم 

من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶 من هنوز امیدوارم 💔

مهم اینه با همسرش چطور رفتار میکنه

مجرده کلا آدمی هست که خودشو خیلی میگیره .موندم شوهر من چه لذتی از دوستی باباهامیبره .از بچگی با هم بودن.هیچ دختری رو قبول نداره .همسنه با شوهرم الان دیگه 37 سالشه

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...
چرا محکمو میشدی؟باید حسابی مدرک جمع کنی بعد دست بکار بش؟

منکه نمیخوام ازش جدا بشم خیلیم همو دوس داریم ولی تو بحث های معمولی نمیشه باهاش حرف زد چون خیلی زود جواب دندون شکن میده😂😂

در این دنیا انسانم آرزوست❤
من یبارمیخاستم جداشم شکایت ایناکردم همه چی تموم شد خودموداشت محکوم میکرد بازبرگشتم 

عجب،خب البته اونا این چیزارو خوب بلدن

خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...

ماتوخانواده نداریم ولی خب طبیعیه ک جواب دندون شکن واینا بدن واستفاده کنن،سعی کنید زیادسرب سرشون نزارید

خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...