asalbanoosham مدیر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 7735 عنوان خانمایی که باردارید میشه بیاید کمک😊 | مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 18 پست 10روز پیش زیر دلم درد میکرد و تیر میکشید،ولی پریود نشدم باید سه روز پیش پریود میشدم ولی هنوز نشدم،علائمشم ندارم،فقط یکمی سرگیجه دارم به نظرتون باردارم؟؟؟ چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕 1399/11/04 | 10:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarmoh عضویت: 1399/09/16 تعداد پست: 648 خیلی معذرت میخوام ولی موقع رابطه الآن دوهفته ای میشه،یکمی زیر دلم تیر میکشه کیست نداری؟ خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام
asalbanoosham مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 7735 کیست نداری؟ نه،ماه پیش سونوگرافی دادم،گفت ندارم چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
sepideh2218 عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 4949 بس که تاپیک زدم از علایمای بارداری پرسیدم خودم خجالت میکشم الان پیاده روی زیاد برو عسل و سیاهدونه بخور برا ماه بعداگه عکس رنگی نرفتی حتما این ماه بروانقدر زود جواب میگیری که تا آخر عمرت دعا میکنی برام🤣 لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
مرسانا۱۳۷۶ عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 7369 پیاده روی زیاد برو عسل و سیاهدونه بخور برا ماه بعد اگه عکس رنگی نرفتی حتما این ماه برو انقد ... قربونت ممنونم انشالله عزیزم تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘