2821
2789
عنوان

وای بچه ها دلم واسه مامانم سوخت بیاین😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 49 پست
تنبل خانوم تا همین لحظه داشت سر کلاس داستان گذر سیاوش از آتش رو تحلیل میکرد😑

وای این داستان سیاوشو من تو ۷ سالگیم تو کتاب داستان های شاهنامه خوندم آی حرصم گرفت از سودابه آیییی حرصم گرفت😂

حالا درهرحال باید بنظرم عبور هری از جلوی اژدها رو تشریح کنن...

بیخیال..پاترهد جدیدو دیدی ب چنگ انداختم؟

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای این داستان سیاوشو من تو ۷ سالگیم تو کتاب داستان های شاهنامه خوندم آی حرصم گرفت از سودابه آیییی ح ...

یه معلم فارسی داشتیم سال دهم هر وقت جشن یلدا میشد بچه ها رو میبرد تو نمازخونه اونجام کرسی میذاشت با انار و هندوانه و اینا.همه رو مینشوند داستان سیاوش و سودابه میگفت.تنوع هم ایجاد نمیکرد.خب بابا همه فهمیدن سودابه از اون آدماست😑بس کن دیگه.خدا رو شکر امسال کرونا اومد یلدا تو مدرسه نداشتیم😂

اصلا یه کاری.

من به خودم لقب پاترهد_اعظم# رو میدم.(هرچند بعد اون امتحانه پوکیدم)

تو هم لقبتو بذار شکارچی_پاترهد# هرچی نباشه منم خودت شکار کردی😄

😎😎😎😎😎لقب داشتن خییییییلی باکلاسه😎😎😎😎😎

آهان بذار در راستای  موضوع تاپیکت بگم منم دلم واسه مامانم میسوزه😭😭😭😭😭

امشب تولدشه من و خواهرم حتی کادو هم نخریدیم😩

هم یادمون نبود هم اینکه یادمونم بود که بیرون نمیریم کلا که چیزی بخریم.

آبرو حیثیتمون رفت.چی کار کنیم ما الان؟ها؟

آهان بذار در راستای  موضوع تاپیکت بگم منم دلم واسه مامانم میسوزه😭😭😭😭😭 امشب تولدشه من و خو ...

یه ورد ارکیدیوس بخونین یه دسته گل تقدیم کنین بهش

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃