بچه ها من تابستون تو ایسنتا از ی پسر که اتش نشانم بود خیلیییییییی خوشم اومد تازه بهم پیشنهاد دوستی داده و یک هفتس اوکی شدیم دیروز همو دیدیم ....دیروز یه شاه گل از اینایی ک بچه ها تو ترافیک میفروشن خرید بچهه اومد چسبید اینم اصلا نگفت برو و خرید ...رفتیم کافه قهوه خوردیم سر ظهری.حالا تولدش 30 بهمنه ولنم 25 نمیدونم بهش کادو بدم یا ندم ؟چیکار کنم ...من کادو ولن بدم بش ببینم اونم میده بعد 30 بهمن کادو تولدش و بدم ؟در حد 600میخوام هزینه کنم براش ...از طرفی خیلیییییی ازش خوشم میاد .رفتارش خوبه خیلیییی غیرتی و بد دل ولی زیاد چشم چرونه دیدم به دخترا نگاه اینا میکنه همشم منو بغل میگیره .احساس میکنم دلش سنگه مثلا دستمو نمیبوسید یا حرفای عاشقانه نمیزد فقط تو چت همین ...الان نمیدونم چیکار کنم
هدیه گرون قیمت نخر از همین الان سطح توقعش بره بالا، یا فکر کنه کشته مرده شی انقد خرجش میکنی، یه چیز ساده با یه شاخه گل بخر ک مثلا بیادش بودی و احترام واسش قائل شدی
حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
دقیقااا قبول دارم حرفتو ماها ک متاهلیم خرج نمیکنیم چون مردا اوصولا میگن زنا نباید خرج کنن وظی ...
من 5 ساله ازدواج کردم تا به حال واسه شوهرم چیزی نخریدم، 600 تومن چه خبره، قبل شوهرم دوست پسر داشتم ، فکر میکردم باید بخرم، خریدم، طرف هوا برش داشت، دیگه پشت دستم رو داغ گذاشتم واسه مردها کادو نخرم
من 5 ساله ازدواج کردم تا به حال واسه شوهرم چیزی نخریدم، 600 تومن چه خبره، قبل شوهرم دوست پسر داشتم ، ...
دقیقاااا منم تواین ۴سال درحد ۱۵۰ خریدم کل مناسبتا شوهرم خریده والا اصلا وظیفه زن یا دختر نیس خرج کنه اینا فک میکنن با خرج کردن میتونن مخ بزنن درصورتیکه واقعااا هیچ مردی وفا نداره حتی اون خوبش 😒