2777
2789
عنوان

نظر بدین زووووووووووووود

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من موندم چرا انقد زود عاشق میشین و وامیدین 

تولدشه ک باشه 

اصلا ببین بدرد هم میخورین ک بخای براش کادو بخری 

این مسخره بازیا چیه 

در حد ۱۰۰تومن اونم برا ولن خرید کن اونم بازمن میگم خرج نکن چون نمیشناسیش 

من فقط نگاه👀👀

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
یه شاخه گل بخر، اصلا دختر نباید برای پسر چیز خاصی بخره، برای هر دو مناسبت فقط یه شاخه گل بخر

دقیقااا قبول دارم حرفتو 

ماها ک متاهلیم خرج نمیکنیم چون مردا اوصولا میگن زنا نباید خرج کنن وظیفه مرده حالا وای بحال اینا دوهفته میخاد براش خرج کنه اونم معلوم نیس طرفش کیه 

دقیقااا قبول دارم حرفتو  ماها ک متاهلیم خرج نمیکنیم چون مردا اوصولا میگن زنا نباید خرج کنن وظی ...

من 5 ساله ازدواج کردم تا به حال واسه شوهرم چیزی نخریدم، 600 تومن چه خبره، قبل شوهرم دوست پسر داشتم ، فکر میکردم باید بخرم، خریدم، طرف هوا برش داشت، دیگه پشت دستم رو داغ گذاشتم واسه مردها کادو نخرم

یادمه قدیما ک دوس پسر میگرفتیم چقد التماس میکرد عکست بفرس نمیفرستادیم بهد یک سال التماس میرفتیم میدیدیمش...

...توروخدا کنترل کنین احساساتتون رو ضربه میخورین الان ن سال های اینده عذاب وجدان میگیرین از اینکه ی طرف تن وبدنتون رو دس زده بعدم رفته

من 5 ساله ازدواج کردم تا به حال واسه شوهرم چیزی نخریدم، 600 تومن چه خبره، قبل شوهرم دوست پسر داشتم ، ...

دقیقاااا منم تواین ۴سال درحد ۱۵۰ خریدم کل مناسبتا شوهرم خریده والا اصلا وظیفه زن یا دختر نیس خرج کنه اینا فک میکنن با خرج کردن میتونن مخ بزنن درصورتیکه واقعااا هیچ مردی وفا نداره حتی اون خوبش 😒