2777
2789
عنوان

نظر بدین زووووووووووووود

372 بازدید | 56 پست

بچه ها من تابستون تو ایسنتا از ی پسر که اتش نشانم بود خیلیییییییی خوشم اومد تازه بهم پیشنهاد  دوستی داده و یک هفتس اوکی شدیم دیروز همو دیدیم ....دیروز یه شاه گل از اینایی ک بچه ها تو ترافیک میفروشن خرید بچهه اومد چسبید اینم اصلا نگفت برو و خرید ...رفتیم کافه قهوه خوردیم سر ظهری.حالا تولدش 30 بهمنه ولنم 25 نمیدونم بهش کادو بدم یا ندم ؟چیکار کنم ...من کادو ولن بدم بش ببینم اونم میده بعد 30 بهمن کادو تولدش و بدم ؟در حد 600میخوام هزینه کنم براش ...از طرفی خیلیییییی ازش خوشم میاد .رفتارش خوبه خیلیییی غیرتی و بد دل ولی زیاد چشم چرونه دیدم به دخترا نگاه اینا میکنه همشم منو بغل میگیره .احساس میکنم دلش سنگه مثلا دستمو نمیبوسید یا حرفای عاشقانه نمیزد فقط تو چت همین ...الان نمیدونم چیکار کنم

لا اله االله

بد دل و چشم چرونه

بعد میگی خوبه

من دیگ حرفی ندارم😐

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم قرار اول بوده

این بوسیدنا برا قرار دوم سومه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

کلا ۶۰۰؟

برا ولن باکس شکلات و خوردنی بگیر با ی خرس کوچولو از اینا ک ب اینه ماشین میزنن

کادو اصلی رو تولد بده

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
این نقشه چیده دم ولنتاین و تولدش با یکی دوست شده        

نه اصلا اینطوری نیستش من بهش پیام دادم ولی پیشنهاد ندادم اصلا قبلا اون پاپیش گذاشت من پس زدمش ولی دیدم نمیتونم بهش پیام دادم 

لا اله االله

از الان بغل؟؟؟ خودتونو با این روابط خوار نکنین

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن

لا الا الاالله

امشو شوشه لیپک لیلی لونه 💜😐                              اگه توی تاپیکا یه چیز کاملا بی ربط گفتم به روی خودتون نیارین و ب دل نگیرین. همیشه موضوع تاپیکا رو اشتباه متوجه میشم :/