2777
2789
عنوان

مشکلات زندگی

122 بازدید | 13 پست

دوستان من یه دوستی دارم که ۲۴ سالشه

و حدودا ۸ ساله که با هم دوست شدیم ینی اول مادرامون با هم دوست بودن بعد هم ما با هم دوست شدیم ، بعد این دوست من پدرش اعتیاد داشته و البته این مساله رو فقط من و مادرم میدونیم چون صمیمی هستیم باهاشون ینی یه وقتایی مادره و دختره شب میومدن خونه ما میخوابیدن.

پدرش اعتیاد داشته به مواد مخدر و الکل و پدرش حدودا ۵ سال پیش فوت کرد .

بعد این دوست من یک برادری هم داره که اون برادره ازش بزرگتره و برادره خونه مادربزرگ مادریشون زندگی میکنه کلا.

ینی برادرش از بچگی اونجا بزرگ شده ، از بس که این پدر دوستم دعوا راه مینداخت ، کلا پسرش رو فراری داد خونه مادربزرگش.

بعد اینم بگم که از نظر مالی مشکلی ندارن ینی وضع مالیشون خوبه.

اما مشکل اینجاست که این دوسته من کلا اصلا دختره شادی نیست ینی هر دفعه ما اینو دیدیم همش ناراحته و به زور میخنده و وضع درسیشم خیلی خوب نبوده هیچوقت و به زور دانشگاه قبول شد و به زور هم دانشگاهش رو تموم کرد.

میخواستم ببینم به نظر شما چجوری میشه همچین کسی رو خوشحالش کرد واقعاااا ؟؟

سلام

دوست تون نماز میخونه؟

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اخه مادرش هم خانمه سرزنده و شادی نیست افسرده نیستنا ولی کلا خوشحال و راضی هم نیستن

خب شرایط باعث شده کلا آدمای غمگینی بشن

بنظرم باید برن پیش روانشناش

خدایا شکرت♥️♥️♥️
بله نماز میخونه 

باید بررسی کنید علت دقیق ناراحتی اش چی؟

شاید عیب ظاهری

شاید فقر

شاید خواستگار نداشتن

شاید افرادی که تو فامیل یا..اذیتش میکنند

شاید تو‌گذشته گیر کرده

شاید استرس آینده داره که پیشرفتی در انتظارش نیست

خیلی چیزی ممکن باشه

ولی چیزی که‌مسلم هست اینکه از ی چیزی می ترسه و استرس داره.

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    
باید بررسی کنید علت دقیق ناراحتی اش چی؟ شاید عیب ظاهری شاید فقر شاید خواستگار نداشتن شاید افرادی ...

خب ببینید از نظر مالی اصلا مشکلی ندارن 

ولی خب هیچ خواستگاری نداره دوستم

با فامیلشون هم به هیچ عنوان در ارتباط نیستن

خب ببینید از نظر مالی اصلا مشکلی ندارن  ولی خب هیچ خواستگاری نداره دوستم با فامیلشون هم به هی ...

شاید به دلیل همین بی خواستگاری باشه.