انشالله فسمتت بشه به امید خدا توکلت بر خدا باشه .....من رفتم دکتر گفت باید ای وی اف کنی .....شوهرم راصی نمیشد خودم همین طور اقدام کردم .....نمی دونم جالا قراره چی بشه ....قبلا هم سقط داشتم دعام کن
پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐ خدایا شکرت الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی
یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
ولی عزیزم ب نظرم اصلا ب شوهرت نگو چون واسه من مثبت کاذب بود چند تا زدم مثبت بود. بعد رفتم ب شوهرم گفتم از خوشحالی گریه کردیم خیلی خوشحال شدم.بعد رفتم دکتر برام آزمایش بتا نوشت منفی بود.خیلی خورد تو ذوقمون.دوروز بعدش پریود شدم.