2777
2789
عنوان

بیبی چک

282 بازدید | 31 پست

سلام خانوما من ی هفته قبل پری هستم امروز صبح دو تا بیبی چک زدم دو تاش هاله داره هاله خیلی محو .....مارک مدیکور هم هست ....این یعنی چی حامله ام 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

مبارک 

خدا از دهنت بشنوه دعام کن ...توی شوک هستم باورم نمیشه 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا از دهنت بشنوه دعام کن ...توی شوک هستم باورم نمیشه 

الهی زود مادر شی منم. درد زایمانم باورم نمیشه

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝
مبارکه مبارکه مبارکه 👼👼👼👼👼😍😍😍😍💃💃💃💃

تو رو خدا برام دعا کنید من سه تا سقط داشتم .....دکترمم گفتخ باید بیای ای وی اف ...ولی من با خدا خیلی حرف زدم که نمی تونم برم شوهرم نمیاد .....

مبارکه من ۳ ساله منتظرم برای منم دعا کن    

انشالله فسمتت بشه به امید خدا توکلت بر خدا باشه .....من رفتم دکتر گفت باید ای وی اف کنی .....شوهرم راصی نمیشد خودم همین طور اقدام کردم .....نمی دونم جالا قراره چی بشه ....قبلا هم سقط داشتم دعام کن 

مبارکه گلم اماخیلی زودزدی حتمابذار موعدت بگذره

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
مبارکه گلم اماخیلی زودزدی حتمابذار موعدت بگذره

خودم حس میکردم که باردار شدم دعام کن کاذب نباشه

خودم حس میکردم که باردار شدم دعام کن کاذب نباشه

ن کاذب ک نیس دارو یاامپول استفاده کردی؟

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
اره مثبته مبارکه ‌..... 

برام دعا کن که بمونه ....خیلی سختی کشیدم ....پنج ساله سه تا سقط داشتم 

ن کاذب ک نیس دارو یاامپول استفاده کردی؟

نه هیچی فقط منفورمین خوردم

منم سقط داشتم یبار ایشالا که معجزه شه برا هر دومون و مادر شیم عزیزم

انشالله حتمن سر نماز برات دعا میکنم 

انشاالله ک بارداری 

ولی عزیزم ب نظرم اصلا ب شوهرت نگو چون واسه من مثبت کاذب بود چند تا زدم مثبت بود‌. بعد رفتم ب شوهرم گفتم از خوشحالی گریه کردیم خیلی خوشحال شدم.بعد رفتم دکتر برام آزمایش بتا نوشت منفی بود.خیلی خورد تو ذوقمون.دوروز بعدش پریود شدم.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤