2777
2789
عنوان

بحث با همسرم

199 بازدید | 13 پست

دیشب که از مهمونی اومدیم با شوهرم بحث کردم که چرا به فامیلتون اینجور گفتی.اونم ناراحت شد و خودشو گرفت که چیز بدی نگفتم.حالا میگم شما بگین اگه جای من بودین ناراحت نمیشدین؟؟

من دوقلو پسر باردارم.دیشب یکی از فامیلاشون به همسرم گفت جنسیت بچه ها چیه شوهرمم گفت یکیش پسره یکی دیگه ش هنوز معلوم نیس(با اینکه معلومه پسره بازم شوهرم امید داره که یکیش دختره) بعدم به فامیلشون گفت همه ی فامیل دست به دعا برداشتیم ایشالله یکیش دختر باشه....

آخه بهش میگم زبونم لال بچه هام کرو کور و شلن که میگی همه ی فامیل دست به دعا برداشتن؟؟میگه چیز بدی نگفتم،خب دختر دوس دارم

خیلی دلم شکست دیشب و کلی گریه کردم😓🥺

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عیب نداره عزیزم اون منتظر ی معجزه ک یکیش دختر شه .قصد بدی شاید نداشت شما ب دل نگیر

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
نمیدونم به خدا چی بگم

انشالله ی دختر تکی میاری ک خوشگل مشگل ترم دربیاد خدا قشنگ بشینه رو صورتش نقاشی کنه🥰😍

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜