2777
2789
عنوان

خواببب

59 بازدید | 5 پست

دیشب خواب دیدم عمم انگار بعد ۳۰ سال تقریبا از وجود پسرش خبر دار میشه. اسم پسرش علی بود. ب عمم میگم عمه چطور شد پسرت. میگه  وقتی پسرم علی بدنیا اومد بهم گفتن مرده در صورتی که نمرده و انگار یکی اونو بزرگ کرده و حالا فهمیدم پسرمه. . و یه قسمت خوابم بود که کنار یه ساختمون رد شدم  بعد کنار ساختمون علی همون پسر عمم رو دیدم انگار نمیدونم داشت والیبال بازی میکرد فک میکنم ولی کسی انگار جاش نبود نمیدونم حالا سادم نیس دقیق اخه فک میکنم ب خواب حس میکنم انگار یه توپ دستش بود. و یه مرد تپل بود تقریبا قد متوسط.

من عمم الان ۴۰ خورده ای هستن. ولی فرزندی ب این اسم ندارن. و اینکه من روز قبلش خیلی حالم گرفته بود و همینطور داشتم پیش خدا گله میکردم .و تو فکر یکی به اسم علی هم بودم که ازش خوشم میاد. تعبیر خوابم چیه؟

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

نتیجه ی افکارته

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم

انشالله خیره

کاش میتونستم بخوابم.چه مرگمه اخه خواب نمیرم.لعنت ب بدخوابی

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
نتیجه ی افکارته

اخه ربطی به افکارم نداشت.

فقط عمم بعد ۳۰ سال فهمید بچش زندس و پیداش کرد

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

اخه ربطی به افکارم نداشت. فقط عمم بعد ۳۰ سال فهمید بچش زندس و پیداش کرد

اسم علی بوده دیکه

بقیشم خوابه. هرخوابی تعبیر نداره

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛