2777
2789
عنوان

عروس بزرگا

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 44 پست
یه برادر شوهر دارم که دهه ۸۰ هس به نظرتون عروس دهه ۸۰ چه اخلاقاتی داره؟

اون دهه نودی بایدبگیره 

دهه هشتادیاالان دارن ازدواج میکنن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من شنیدم عروس اول و اخر نشید سخت میگذره عروس های وسطی خوشبخت ترن 

نه بابا اولی ها بهترن اتفاقا هرچیزی اول اونا میفهمن اری ها هم که دیگه عروس جدیده و نو که رسید به بازار بعد این وسطی ها از اونجا مونده از اینجا رونده ان مثل خودم😑😑😑

۸۲ هس

خب میگم که عروس دهه نودی بایدبیاره 😁

من دوسال ازایشون بزرگترم وبچه دارم 

تا۸۵هم شنیدم ازدواج کردن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
خب میگم که عروس دهه نودی بایدبیاره 😁 من دوسال ازایشون بزرگترم وبچه دارم  تا۸۵هم شنیدم ازدواج ...

مادرشوهر من میگه یه عروس آوردیم کافیه این پسرمو میخوام پیش خودم نگهش دارم 🤣🤣ببین چقدر بلا سرش اوردم

مادرشوهر من میگه یه عروس آوردیم کافیه این پسرمو میخوام پیش خودم نگهش دارم 🤣🤣ببین چقدر بلا سرش اورد ...

😂😂😂

اه اه پس کسی زنش نمیشهمعلومه دارن بچه ننه بارش میارن 😂

نه بابا اولی ها بهترن اتفاقا هرچیزی اول اونا میفهمن اری ها هم که دیگه عروس جدیده و نو که رسید به باز ...

اهان 

یه بعد دیگه هم داره سر عروس اولی هزینه نمیکنن برای بعدی ها کم نیاد عروس اخری میگن بیشتر بیا و برو دل کندن از بچه اخر براشون سخته فکر میکنن عروس پسر رو دور میکنه 

اهان  یه بعد دیگه هم داره سر عروس اولی هزینه نمیکنن برای بعدی ها کم نیاد عروس اخری میگن بیشتر ...

خخخ دلت پره ها 😅به هر حال اخری باشی خیلی بهتره ازهمه جا سود میبرن شانس دارن اصلا

درحالت کلی که درسته.ولی خودمون باید حواسمون باشه که اجازه ندیم بهمون ظلم شه یا تو کارمون دخالت.من یه جاری بزرگتر دارم دوتا کوچیکتر.با من در کمتر از بقیه کار داشتن و دارن.چون حد و حدودو همیشه رعایت میکنم