2777
2789
عنوان

عروس بزرگا

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 44 پست

بله من که بیش از حد شدهاصلا خرید عروسی نداشتم حتی الان ده ساله عروس این خانواده شدم یه هزار تومنی از هیچکس کادو نگرفتم حتی منو پاگشا هم نکردن ببین من چه بد بختی هستم دیگه

لطفا حسود نباشیم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من عروس بزرگه ام هنوز جاري ندارم منتظرم ببينن اگع برا اون بيشتر خرج كردن جرواجرشون كنم البته برا من ...

با این قیمت طلا و کالاها باور کن نصف وزن سرویس شما هم نمیتونن بخرن 

نه عزیزم الکیه 

بستگی به خانواده داره 

مثلامن عروس اولم ولی به خاطرمشکلات مالی و...عروس دوم بیشتربهش ظلم شد 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بله عروس بزرگا بچه بزرگا چون خانواده هابی تجربن و ندیدبدیت

🌼وزن شروع😞 ۸۲قد۱۵۹وزن این هفته ۸۱😌وزن این هفته ۸۰وای خدایاکی میرم دهه ی هفتادی هدف ۶۰❤️❤️❤️❤️عضوتاپیک بامدادخمارمن میتونم ‌وسعی خودرامیکنم وهمراه الهه جون وبقیه اعضا به خواستم میرسم🌼

اره من وسطیم ب جاریم ک هیچی نرسید ب منم یکم هدیه اونم چون بابام کلی وسایل گرفت حالا اخری بیاد ببینیم چی میشه

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

نمیشه گفت عروس بزرگا تو حقشون ظلم میشه، همونطور که گفتی عروس کوچیکای عمت با سیاست و زبون دار بودن ولی عروس بزرگه مظلوم بوده و هر چی میگفتن قبول میکرده، پس همش بخاطر سیاست و مردم داریشونه به قولی فرمون زبون رو هرجوری بچرخونی میچرخه حالا چه عروس بزرگه باشی چه کوچیکه

من عروس بزرگه ام هنوز جاري ندارم منتظرم ببينن اگع برا اون بيشتر خرج كردن جرواجرشون كنم البته برا من ...

مگه میشه چیزی گفت؟تا چیزی بگی میرن به عروس جدیده ده تا میزارن روش میگن تا بده بشی

منم همیشه میگم ای کاش مادرشوهرم یه پسر دیگه هم داشت که زن اون قششششنگ حالشو جا میاورد

ای بابا منم اذیتم کردن خیلی همیشه اینو میگفتم الان عروس اوردن پاچه خوار هرچی اینا بگن نه نمیارن وخیلی خوب