2777
2789
عنوان

چطور میشه

64 بازدید | 12 پست

تو غربت بدون اینکه خانواده ها باشن زایمان کرد؟

اصلا شدنیه؟

کسی بوده؟

💖خدایا به همه ی خیری که از جانب خود می فرستی سخت محتاجم💖خواهریا لطفا منو یه صلوات مهمون کنین😚

منم شرایطم همینه،قراره نزدیک زایمان مادرم بیاد چندروزی بمونه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین شدنو که میشه مجردم

خب یه زن زائو رسیدگی می خواد

بچه هم همینطور

همش به این فکر می کنم که آیا تنهایی میشه

💖خدایا به همه ی خیری که از جانب خود می فرستی سخت محتاجم💖خواهریا لطفا منو یه صلوات مهمون کنین😚
منم شرایطم همینه،قراره نزدیک زایمان مادرم بیاد چندروزی بمونه

فقط چند روزی؟

البته من باردار نیستما

اما قصد بارداری دارم.سر بچه ی اول پیش مامانم‌بودم‌همسرم هی می رفت و میومد

ایندفعه دیگه نمی خوام اینطور باشه

مامانم بخاطر درسای داداشتم‌مطمئنا نمی تونه بیاد

مادرشوهرمم نیاد بهتره چون مریضه بنده خدا 

منو همسرم

یعنی از پسش بر میایم

دوست من تنهای تنها زایمان کرد ازروز اول هیچ کس کنارش نبود.

واقعا

بچه‌رو خودش برد چکاپ

تو‌خونه‌همسرش غذا می پخت!!!

چطوری اخه

فقط همسرش روزاول خونه بود،بعدش دیگه رفت سرکار

برایدمن فکروبهش سخنه

فقط چند روزی؟ البته من باردار نیستما اما قصد بارداری دارم.سر بچه ی اول پیش مامانم‌بودم‌همسرم هی می ...

مادرم سنش بالاس،فقط درحد روز زایمان تا روزیکه بخیه رو بکشم روش حساب کردم،بارداری اولم هم هست، زایمانم نزدیک عیده تعطیلات همسرم تو خونس میتونه کمک کنه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
واقعا بچه‌رو خودش برد چکاپ تو‌خونه‌همسرش غذا می پخت!!! چطوری اخه

همه ی کارارو خودش و همسرش انجام دادن،همسرش می پخت و می،شست تاچندروز.بااینکه دوستم زایمان خیلی سختی داشت ولی خداروشکر ازعهده ش براومد

مادرم سنش بالاس،فقط درحد روز زایمان تا روزیکه بخیه رو بکشم روش حساب کردم،بارداری اولم هم هست، زایمان ...

من همین چند روزم نمی تونم حساب کنم

اصل و مهم‌هم‌همین چند روزه والا منم تو زایمان اولم این مدت مامانم کنارم بود