بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
اگه میدونی شوهرت میتونه و از پس باغ برمیاد و نتیجه میگیرید بفروش اگه نه فقط بخاطر سرگرمی داره میگه نفروش
پسته اگه بگیره عالیع و سخت میگیره قر زیاد داره
چ شهری هستین؟
چرا باغ اماده نمیخرین؟
❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️ 💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙 🧡 شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪 19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
بنظر من اگر فروختی رسما و کتبا یه قرارداد باش ببند یا اگره قراره باهاش باغ بخره بگو به اسمت کنه... خیلی هم محترمانه و دلبرانه بگو برنخوره... باید به مال تو احترام بذاره
ولی اگه شوهرت ادم خوبی و با لیاقته چی میشه کمکش کنی....به هرحال زندگی جفتتونه....من خودم برا ماشین فروختم
باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
اگه میدونی شوهرت میتونه و از پس باغ برمیاد و نتیجه میگیرید بفروش اگه نه فقط بخاطر سرگرمی داره میگه ن ...
تاحالا باغ نداشته اما مطمئنه بگیره نگیره هم نمیدونم اره ما شهر زندگی میکنیم باغه مال شهرستانه شاید اصلا یه موقع هم گفت بیا بریم شهرستان و من روحیاتم با شهر سازگار شده نمیتونم همش دارم خود خوری میکنم