2777
2789
عنوان

اسهال

166 بازدید | 20 پست

کاربری قدیمی ام 

ولی معذرت بابت تاپیکم 

کسی بوده مدت طولانی اسهال باشه مثلآ یک ماه 

میتونه از چی باشه؟ کسی تجربشو داره

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه زمانشو بگی مثلا صبحها ویا اینکه روزی چند بار 

بیشتر شبا.روزی یک یا دوبار 

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
ب پزشک مراجعه کن اسهال و یبوست اگر طولانی بشن بیماری نیستن نشونه ی بیمادی دیگه ان

سرطانه؟

زمانی که استرس داری بیشتر میشه

ادم‌استرسی ک هستم خیلی زیاد توهم مریضی ام دارم 

ولی اخه یک ماه پشت سر هم 

پس چرا نباید یوقتایی قط بشه

ادم‌استرسی ک هستم خیلی زیاد توهم مریضی ام دارم  ولی اخه یک ماه پشت سر هم  پس چرا نباید ی ...

خب روزی ۲ بار که اسهال نیست . یه بیماری هست به نام ای بی اس بزن تو نت علایمش میاد 

ببین اون نیست ؟ 

البته بگم اصلا بیماری نیست تو افرادی که استرسی هستن زیاده من خودمم داشتم 

البته الان خوب شدم استرس باعث میشه حرکات روده شدید بشه واسهال اتفاق بیفته حالا برو بخون ببین 

نترس . االبته بگم من فقط صبح ها بودم زمان مدرسه 

بعد رفتم دکتر گوارش چند ماه دارو خوردم و خوب شدم حالا ببین آی بی اس نیست ؟ 

خب روزی ۲ بار که اسهال نیست . یه بیماری هست به نام ای بی اس بزن تو نت علایمش میاد  ببین اون نی ...

میبینم الان 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز