2777
2789
عنوان

چرا واقعا مشکل از منه آیا؟

111 بازدید | 9 پست

همیشه تو مهمونیا مردا خیلی بهتر از زنا باهام برخورد میکنن میگم مشکل از منه بخاطر اینکه یکم اعتماد ب نفسم کمه ولی همیشه تو هر جمعی تمام تلاشمو میکنم که خوش برخورد باشم ولی زنا یا قیافه میگیرن یامعمولین و خیلی گرم نمیگیرن ولی مردا هم بیشتر احترام میذارن بهم هم به حرفام بیشتر از زنا توجه میکنن هم کلا برخوردشون بهتر و گرم تره ولی من باهمه یجور برخورد می کنم 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیر پوستی گفتی جذابم و زنا بهم حسودی میکنن و مردا ازم خوششون میاداااا

ن بخدا اصلا بحث حسودی نیست کلا زنا خیلی تهویلم نمیگیرن 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
زنا إفاده ایی هستن کلا برای منم همین جوره 

جدی؟من همیشه احساس میکنم مشکلدارم  توی ارتباط برقرار  کردن همش توی جمع مواظبم کار اشتباهی نکنم باورت میشه احساس میکنم مرداهم از سر دلسوزی باهام گرم میگیرن بخدا تا شوهرم میگه فلان جا  دعوتیم یا مهمون میخواد بیاد عذا میگیرم ولی نمیذارم بفهمه

جدی؟من همیشه احساس میکنم مشکلدارم  توی ارتباط برقرار  کردن همش توی جمع مواظبم کار اشتباهی ...

آره نمدونم 0را الکی خودشون رو میگیرن من کلا شده بار ها رفتم جایی اگه زن بوده هر جور شده یه ایرادی از کارم گرفته اما مرد ها نه اصلا 

خدایا شکرت 🙏🏻
شاید زنا باهات دوس نمیشن چون با شوهراشون زیاد حرف میزنی

ن بابا میگم اعتماد ب نفسم کمه همون دو کلمه احوال پرسیم به زور انجام میدم چی بشه سوال کنن ازم یا بحثی پیش بیاد کلا کم حرفم و ارتباط برقرار کردن واسم سخته

آره نمدونم 0را الکی خودشون رو میگیرن من کلا شده بار ها رفتم جایی اگه زن بوده هر جور شده یه ایرادی از ...

شمارو نمیدونم ولی منم زنم چطور من اینجوری نیستم