2777
2789
عنوان

دلیل اعتیاد عجیبتون به سایت😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 20486 بازدید | 2398 پست
آفرین  همیشه اقرار کن  خدا اقرار کننده ها رو دوست داری  حاجی ام شاهده😂😂

باشه.😅

میخوام....بفهمن پادشاهه منم ،بپا که زیرپام فشارت ندم👎،میخوام همه اونا که ذهنشون نجسه ببازن،میخوام پره رقص باشه اصلامجلس جنازم.....اری تشرکافی نیست،گاهی برای خراب کردن هیولای خودساخته توپ ها اتش لازم است،وبرای خاموش کردن اتش خودسوزانده سیل ها اشک،گرجهنم میروی مردانه روووو.......👎👎👎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جالب اینجاست که گفته محیا دیده آقاهه آیفون۱۲و ماشین داره ،عاشقش شده،یکی نیست بهش بگه عوضی،محیا خودتو ...

غلط کرده 😑😑😑😑 

اصلا راجع بهش فکر نکن اجی ضر مفت زده 

هرکی بشناست می دونه چه جور آدمی هستی

بیا تو پایه ی منی اصن . از سابقه ی شیطونیات بوگو ببینم در حد من هسی یا نهه    

الن که میخوام برم ولی درخواست میدم قبول کن.باهات حال کردم😍😍

میخوام....بفهمن پادشاهه منم ،بپا که زیرپام فشارت ندم👎،میخوام همه اونا که ذهنشون نجسه ببازن،میخوام پره رقص باشه اصلامجلس جنازم.....اری تشرکافی نیست،گاهی برای خراب کردن هیولای خودساخته توپ ها اتش لازم است،وبرای خاموش کردن اتش خودسوزانده سیل ها اشک،گرجهنم میروی مردانه روووو.......👎👎👎
عاقا من برم بااجازه همگی.اگه شوخی کردم ببخشین.ولی دمتون گرم امروزحالم زیادخوب نبود.ولی اینجاکلی خندی ...

قربونت 

منم برم گوشیم شارژ نداره 

یه شارژر خریدم ببینم خوب شارژ میکنه 🙄

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

خوبه ادم تخلیه میشه حرف میزنه تو این روزای کرونا بعدک کسی کسی رو نمیشناسه و داستان درست نمیکنن دوست و اشنا مگه الان میشه با ی اسنا درد و دل کنی همون و چماق میکنه میکوبه تو سرت فردا

غلط کرده 😑😑😑😑  اصلا راجع بهش فکر نکن اجی ضر مفت زده  هرکی بشناست می دونه چه جور آدمی ...

من برم تا تورو هم به فنا ندادم

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁
من نمی بخشمت 😛😛😛😛😂😂

در شان یه حاجی متحول شده نیست زبون درازی کنه 😐😐

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
دورت بگردم مهم نیست.... ولی چقد ادم حقیری بوده!!!

حیف حیف که تعلیق کرد خودشو

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁