2777
2789
عنوان

دلیل اعتیاد عجیبتون به سایت😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 20718 بازدید | 2398 پست

سلااااااااااااااااام با اجازه ( استارتر جان) راضی باش لطفاً

حالا که پربازدید شده لطفا

برای سلامتی امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف

ریشه کن شدن ویروس منحوس

صفر شدن فوتی ها

صفر شدن مبتلا ها

موفقیت ایران در واکسیناسیون

حفظ امنیت ایران ******ریشه کن شدن اعتیاد.

ازدواج همه جوونا.باردارشدن منتظرا.سلامای همه بچه‌ها و پدرومادرا.

برگشت حیا و غیرت و انصاف به جامعه

هم لطفا دعا کنید

و صلواتی هم هدیه به روح بلند سردار دلها ، سردارشهید حاج قاسم سلیمانی و یارانشون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج بحق الحسین

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوشم نمیاد

اما چون به نت معتادم و همش خونه ام ناخوداگاه میام

کار های خیر کوچیکتون رو اینجا بگید تا یادبگیریم ازهم https://www.ninisite.com/discussion/topic/6411735/%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%DB%8C%D8%B1-%D9%88%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D8%B4%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86?page=1

تنهایی😇

تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است... من دلم پیش غریبی ست که نامش وطن است... گندمی را که تو از کیسه ما میبخشی... سهم نانیست که در سفره امثال من است ....دست بخشندگی ات قسمت ما نیست ولی.... تا به ما میرسی افسوس که دستت بزن است ... هر کجا حق کسی خورده شود غمگینی ... تا دم از حق بزنم مشت نثار دهن است ..باغ همسایه به تدبیر شما آباد است ... باغ بی حاصل من لانه زاغ و زغن است... دیگران لایق آزادی محض اند ولی ... خواب آزادی ما ختم به کابوس ون است ....بین گفتار و عمل بس که تناقض دارید ... نقلتان باب ترین صحبت هر انجمن است ... شاعر این قصه چنان دور و دراز است که بحث .... خارج از حوصله شعر و مجاز و سخن است

خداروشکر اعتیاد ندارم

وقتای تنهایی میام اونم چن روز میام دو سال نمیام

حوصله داریا

اینستا و تلگرامو ول کنی بچسبی اینجاهایی ک حق حرف زدن نداری و فرت و فرت تعلیقت میکنن

تازه اینجا پسرا هم پریود میشن 

خاله_زنک_بازی😏#  

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

سلام خانما 

امروز پسری ک تو امضام در موردش گفتم رو خاک کردن 

هر کی میتونه بعد از نماز مغرب و عشا 2 رکعت نماز شب اول قبر براش بخونه. هر کی میتونه بخونه لایک کنه ک تعداد رو متوجه بشم. اجرتون با خدا 

نام مرحوم. علیرضا ایران پوریان فرزند محمد

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز