عروس_مادرشوهرمم مدیر استارتر عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 357 عنوان خدایا 65 بازدید | 5 پست شکرت بخاطر بودنشبخاطر نفساشبخاطر خندیدناشبخاطر محکم بودنشقوی بودنش مرد بودنشتکیه گاه بودنشخدایا خیلی مراقبش باش❤️حس_خوب# خدایا...میدونم که میبینی 1399/11/03 | 23:54 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رها7رها عضویت: 1396/06/12 تعداد پست: 5360 خدایا شکرت که یه نفر از همسرش راضی بود خدایا شکرتایشاله منم یه روز بگم شکرت خدایا
عروس_مادرشوهرمم مدیر استارتر عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 357 خدایا شکرت که یه نفر از همسرش راضی بود خدایا شکرت ایشاله منم یه روز بگم شکرت خدایا انشالله عزیزم اون روز زود برسهفقط همسرم نیست بهترین رفیقمه رفیقی که سه ساله عین کوه پشتمه بعضی وقتا خودم شرمنده زحمتا و خوبیاش میشم🥺خیلی دوسش دارم خیلی🥺 خدایا...میدونم که میبینی
رها7رها عضویت: 1396/06/12 تعداد پست: 5360 انشالله عزیزم اون روز زود برسه فقط همسرم نیست بهترین رفیقمه رفیقی که سه ساله عین کوه پشتمه ب ... آخی عزیز دلم ایشاله خدا برا هم حفظتون کنهعشقتون پایدار باشهمنم همسرمو خیلی دوست دارم جونمه نفسمه عشق زندگیمه ولی ازش راضی نیستم خیلی منو اذیت میکنه همش فحش و توهین و کتک و ...دوستم داره ولی بداخلاقه خیلی
عروس_مادرشوهرمم مدیر استارتر عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 357 آخی عزیز دلم ایشاله خدا برا هم حفظتون کنه عشقتون پایدار باشه منم همسرمو خیلی دوست دارم جونمه نفسمه ... فدات بشم عزیزدلمهمه آدما عصبی ن باید قلقشو پیدا کنی خدایا...میدونم که میبینی