2777
2789
منم خیلی دوست دارم دلم دخترمیخواداگه خدابده بهم

مهم سلامتیشه عزیزم ولی انشاالله نی نیت دختر میشه

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
عزیزم نه بابا راحت باش فداتشم. والا به ادرار دقت نکردم ولی روشن نیست. دمای شکمم معمولی خیلی داغ نیس ...

علایم من دوغ وترشی خیلی دوست دارم صورتم یکم جوش میزنه حالت تهوع دارم خیلی سردمه توخونه زیرپتوام شکمم یکم سرده .برام دعاکن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

علایم من دوغ وترشی خیلی دوست دارم صورتم یکم جوش میزنه حالت تهوع دارم خیلی سردمه توخونه زیرپتوام شکمم ...

چشم عزبزدلم. ببین نوک سینتم اگه تیرگیش کمه  دختره بچت. انشاالله به حق علی سالم باشه

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
پس احتمالا دختره چون معمولا پسر تو ان تی معلوم میشه ایشالا  صلاحت با خواسته ی دلن یکی باشه

بله برای منم ان تی نشون نداد. آنومالی نشون داد

پس احتمالا دختره چون معمولا پسر تو ان تی معلوم میشه ایشالا  صلاحت با خواسته ی دلن یکی باشه

فرق نداره چی باشه ممنونم😁

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
فرق نداره چی باشه ممنونم😁

ایشالا که سالم و صالح باشه نی نی من که پسره . من دوست داشتم دختر باشه ولی از وقتی که فهمیدم پسره به این فکر میکنم چطور تا خالا دوست داشتم دختر باشه دلم برای دیدنش ضعف میره یعنی پسر عشقه ها عشق

چن وقتته گلم؟

فردا میرم تو نوزده هفته . ۱/۸ ml بقایای هماتوم