2733
2734
عنوان

اموزش اشپزی.:-)

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 51 پست
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



برنح باتمام نکاتش. ماکارونی باتمام نکاتش.

 اول آب برنج رو بزار و وقتی جوش اومد برنج رو با کمی نمک میریزی توی آب جوش زیرش  ن کم باشه ک خمیر میشه  ن زیاد ک  خام میمونه.. اگه برنجت ایرانی بود ۱۵ تا ۱۷  دقیقه وقت لازمه براش چنتا از برنجارو  برمیداری بین دوتا انگشت اگه نرم بودن آبکش میکنی و ته دیگ میندازی و ومیزاری دم بکشه..   

برا ماکارونی همینجور اب جوش اومد روغنو نمک و زردچوبه بریز ماکارونی ذرت و  وقتی ریختی شعلشو کم کن درش بزار بالا سرش باش که سر نره بزار ماکارونی یه رب بجوشه اینجوری نرم و لطیفمیشه 

بعد صاف کن با اب خنک بشورش 

برا موادش پیاز و گوشت یا سویا با هم بریز هی هم بزن بزار خوب سرخ بشه بعد هر چی دوست داشتی فلفل دلمه .قارچ.بریز وسط موادتو خالی کن یکم روغن بریز بعد رب بریز که حسابی سرخ بشه یه لیوان اب بریز موادت خوب مخلوط کن غلظت گرفت کافی .


بعدم دمش بده ماکارونی که دم نیاد ماکارونی نمیشه

2731
می.امشب میرم میبینم.همه چیودارن.؟!

اینایی که الان تو ذهنم بود یکم پیشرفته اند

از تو فالویینگای همینا پیج های دیگه هم پیدا میشه


 بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    
دارمش.ولی من میخواستم برنج درست کنم باخورش ولی خوب برنج روهم خوب نمیتونم وبخش پلوهاشم ترکیبی بود

برنجتو دوساعت قبل پخت باآب و۳قاشق نمک بخیسون(آب به اندازه ی دومین بندانگشتت کمی پایین تر)کته کن حتماخوب درمیاد 

برنج رو میشورم سه چهار بار بعد میذارم خیس بخور سه چهار ساعت توش نمک میریزم .بعد ی قابلمه میذارم آب جوش بیاد تو اونم ی خرده نمک میریزم جوش ک اومد برنج میریزم بعد پنج دقیقه میره بهش سر میزنم نرم شده اگه نرم شده تو آبکش میریزم بعد مزش میکنم اگه شور آب میریزم روش ی خرده اگه ن تو قابلمه میریزم و روش روغن و قاطی میکنم با برنجا (بعضیا آب و روغن قاطی میکنن تو رو برنج میریزن )درش میذارم میذارم رو گاز با شعله کم تا دم بکشه .برا ته دیگم قبل از این که برنج بریزی ی خرده روعن ته دیگه بریز نون روش بذار و برنج بریز 

2738
اینایی که الان تو ذهنم بود یکم پیشرفته اند از تو فالویینگای همینا پیج های دیگه هم پیدا میشه

مرسی.برای اموزش به تازه کارابایدتوفالویینگای ایناروبگردم؟!یااینابرای تازه کاراهم گذاشتن؟!

برا ماکارونی همینجور اب جوش اومد روغنو نمک و زردچوبه بریز ماکارونی ذرت و  وقتی ریختی شعلشو کم ک ...

شعله کم نه برا اولش شعله متوسط وقتی ماکارونیت ریختی 

اگه پاپیون نصب کردی بهم بگو اونجا میام راهنمایت میکنم خوشحال میشم بتونم کمک کسی باشم

مرسی.برای اموزش به تازه کارابایدتوفالویینگای ایناروبگردم؟!یااینابرای تازه کاراهم گذاشتن؟!

من با همینا شروع کردم بعضی جاها رو نمیفهمیدم دوباره سرچ میکردم

چون تنها زندگی میکردم از خزاب شدن نتیجه هم نمیترسیدم

بار دوم هر غذایی بهترین میشه

 بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    
شعله کم نه برا اولش شعله متوسط وقتی ماکارونیت ریختی  اگه پاپیون نصب کردی بهم بگو اونجا میام را ...

دارم:-)وقتی ثبت نام کردم بهت پیام میدم.میشه اسم توسراشپزپاپیونتوبگی.ممنونم

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687