2777
2789
عنوان

حکم تخلیه فوری

396 بازدید | 11 پست

بچه ها نمیدونم چی بگم راهنمایی کنید لطفا ما یک مستاجر آوردیم نه پول آب نه پول گاز نه پول برق میده ۶ ماه هم بدون اجاره گفتیم بشین اجاره نده اشکال نداره الان میگیم خالی کن خالی نمیکنه؟ من میخام حکم تخلیه بگیرم فوری لطفا راهنمایی کنید

تو شرایط کرونا بعيد میدونم حکم تخلیه  دادگاه بده

عزیزم از اداره گاز برق آب زنگ زدن به ما که صاحبخونه ایم میگن ۱۶ ماه پول آب مونده بیایید پرداخت کنیم یه آدم شارلاتان گیرمون اومده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانمی باید محکم کاری اول میکردید خواستید کار خیر کنید بعضی ها ظرفیت ندارن ادمو پشیمون میکنن. حداقل یه چک تخلیه میگرفتید حالا که نشده. خواستید برید  اتحادیه مشاورین املاک، اونجا راهنمایتون میکنن که چیکار کنید. 

خانمی باید محکم کاری اول میکردید خواستید کار خیر کنید بعضی ها ظرفیت ندارن ادمو پشیمون میکنن. حداقل ی ...

شورای حل اختلاف یا اتحادیه

متاسفانه سادگی کردیم میدونی دلم از چی میسوزه به من فحش ناموسی هم داد کثافت خونه رو بابام بهم داده و منم غلط کردم دادم اجاره به شوهرمم نمیتونم چیزی بگم شر میشه اونقدر تو خودم ریختم معده ام داره منو میکشه شوهرمم از ظهر میگه چرا رنگت پریده صدامو نمیتونم در بیارم خیلی ناراحتم خیلی 

شورای حل اختلاف یا اتحادیه متاسفانه سادگی کردیم میدونی دلم از چی میسوزه به من فحش ناموسی هم داد کثا ...

به دور از جونت، حالا کاری که شده ولی شما باید حداقل کمی ادم شناس باشید که خونه رو به هر کسی ندید. هر کسی ممکنه تو تنگنا قرار بگیره ولی اون بایستی از  شما  عذرخواهی میکرد نه توهین ودرصدد جبران میشد.به نظر من اول اتحادیه برید مساله تونو بازگو کنید بعد ببینید چی میگن. دقیقا نمیدونم شاید بخان اونجا یه دادخواستی ارایه بدید یا به جایی ارجاع بدن. ولی کاش کار به اونجا نکشه. امکان داره ادم بیظرفیتی باشه و حتی یه گند کاری تو خونه ایجاد کنه نمیدونم الله اعلم

به دور از جونت، حالا کاری که شده ولی شما باید حداقل کمی ادم شناس باشید که خونه رو به هر کسی ندید. هر ...

هر چی سرم اومد از دل رحمی بود تا حالا کسی رو نفرین نکرده بودم امروز این آدم رو به خدا سپردم گفتم هر چی گفت بهم سرش بیاد