اخی. فک کردن به خدادالمو اروم میکنه. شادم میکنه. اخه استاد اینم مشکلیم نباشه تودلم غم بادبگیرم
آی ام امام رضایی😍. خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز ❤ همیشه بهم حواست هست . 👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !
قبلا بهش فکر کرده بودم ب تک تک کارکرد اعضای بدن هر کدومش معجزس و اصلا در حدی نیس ک با فکر کردن کشفش کنیم فقط باید شکر گزار باشیم همچین خدایی هوامونو داره و مراقبمون هس حتی وقتایی ک متاسفانه ناشکری میکنیم
خدایادوستت داریم. بخاطرمحبتت به ما. شنوابودن دعاهامون. قدرتت که کمکمون میکنی. هیچوقت تنهامون نمیزاری. ازمون ناامیدنمیشی.
ازت ممنونیمممممم
آی ام امام رضایی😍. خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز ❤ همیشه بهم حواست هست . 👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !